Ad Banner

Nyheder

Activision forklarer: Derfor fylder Call Of Duty: Modern Warfare III så meget på din harddisk

Af Carl Nielsen
3 november, 2023

Call of Duty: Modern Warfare III kommer til at fylde en ordentlig omgang.

Der skal være god plads på harddisken, hvis du vil spille Call Of Duty: Modern Warfare III, når det udkommer i næste uge.

Spillere, der har købt sig tidlig adgang til spillets kampagne-del har nemlig erfaret at spillet fylder 234,9 GB på PlayStation 5. Denne installation ser ud til at omfatte Modern Warfare II, der nu hedder Call of Duty HQ, samt Modern Warfare 3s kampagne. Det inkluderer ikke andre uudgivne dele af Modern Warfare III, såsom Multiplayer og Zombies.

Activision har udsendt et opslag på X, hvor de forklarer, hvorfor filstørrelsen “er større end sidste år”.

“Dette skyldes den øgede mængde indhold, der er tilgængeligt dag ét, inklusive open world Zombies, understøttelse af videreførsel af genstande fra Modern Warfare II, samt map-filer til nuværende Call of Duty: Warzone. (Bemærk: Som en del af vores løbende optimeringsbestræbelser vil din endelige installationsstørrelse faktisk være mindre end de kombinerede tidligere Call of Duty-oplevelser).”

Activision påpegede, at spillere er i stand til at reducere installationens størrelse ved at gå til ‘manage files’-sektionen i COD HQ-startmenuen. Derfra kan du afinstallere specifikt indhold, du ikke spiller. Activision fortæller, at det vil dele mere information om lanceringen i de kommende dage.

Call of Duty-spillere er vant til store filstørrelser, men det ser ud til, at Modern Warfare 3s alligevel skruer gevaldigt op for intensiteten.

Modern Warfare III-kampagnen er udviklet af Sledgehammer Games i samarbejde med Infinity Ward, og er den direkte efterfølger til sidste års Modern Warfare II.

Modern Warfare 3 lanceres den 10. november.

© Copyright - arkaden.dk