Ad Banner

Nyheder

Afsløres DLC til Dragon’s Dogma 2 til Summer Game Fest?

Af Nicklas Egebæk Hansen
6 juni, 2024

De fleste fans af Dragon's Dogma 2 forventer en DLC til Capcoms spil fra marts, som skal udforske og udvide verdenen endnu mere. Nu kan det være der snart er nyt på vej fra Vermund.

Der kan være store nyheder på vej fra Capcom. I hvert fald hvis man skal tro traileren fra Geoff Keighley, som har lagt en event trailer op for Summer Game Fest 2024. Her fremgår Dragon’s Dogma 2 som en prominent titel.

Spillet kunne godt bruge udvikling. Både vocations og fjenderne trænger til at blive udvidede. Skal man tro på Capcom selv, giver det også godt mening med en udvidelse. De har selv nævnt, at der skal investeres i Dragons Dogma 2, da det er en franchise de stoler på kan klare det godt.

Summer Game Fest 2024 starter i morgen, fredag den 7. juni. Flere forventer at man allerede på åbningsdagen vil kunne se en teaser trailer for DLC’en, som må forventes at komme ud sent i år, eller tidligt næste år.

Trailer til årets Summer Game Fest

Hvorvidt vi får mere at vide i løbet af weekenden, og hvor meget, bliver spændende at følge. Forhåbningerne er i hvert fald høje, når man tænker på den kvalitet der var i Dark Arisen til det første spil i rækken.

Du kan læse meget mere om sommerens spilbegivenheder her!


Om skribenten:

Nicklas Egebæk Hansen – Skribent & Anmelder


Uddannet inden for IT og brugerdesign. Spilverdenen åbnede sig for ham ved Pokémon Red til GameBoy i halvfemserne. Siden har Dark Souls trilogien vendt op og ned på forståelsen for, hvad spil kan – Dark Souls er til dato den bedste spiloplevelse for ham. Han nyder at analysere spil og alle de komponenter de består af; Gameplay kommer dog altid i første række for ham.

© Copyright - arkaden.dk