Ad Banner

Nyheder

Alien: Rogue Incursion VR kommer til jul

Foto: Survios

Af David Darville
31 maj, 2024

Alien: Rogue Incursion blev netop annonceret under PlayStation's seneste State of Play event.

Ifølge Gameinformer vil det nye VR-spil bringe den skræmmende Alien-franchise til virtual reality med en trailer, der lover horror og spænding. Spillet bliver tilgængeligt på PlayStation VR2, Meta Quest 3 og Steam til andre PC VR-enheder i slutningen af året.

Alien: Rogue Incursion er udviklet af Survios, der blandt andet står bag VR-spil som Creed: Rise to Glory, RAW DATA og Sprint Vector. Udviklerne lover at levere en dyb og uhyggelig atmosfære, der er tro mod Alien-seriens rødder. Spillerne vil blive kastet ind i en kamp for overlevelse mod de ikoniske Xenomorphs, hvor de skal navigere gennem mørke og farefulde omgivelser, bevæbnet med avanceret teknologi og våben.

Alien Rogue Incursion – First Gameplay | PS VR2 Games

Traileren giver en forsmag på den skræmmende oplevelse, der venter, og viser spillets imponerende grafik og lydlandskab, som er designet til at fordybe spillere fuldstændigt i den uhyggelige verden. Fans af serien kan forvente en spændende blanding af action, strategi og horror, hvor hver beslutning kan betyde forskellen mellem liv og død. Med en forventet udgivelse i juletiden 2024, vil “Alien: Rogue Incursion” være den perfekte måde at tilbringe mørke vinteraftener på – hvis man tør.

David Darville – Skribent & Anmelder


David har en Master i IT-ledelse, hvor digitalisering var et af de primære interessepunkter i hans uddannelse. Han har også en baggrund som skribent hos Det Danske Gaming Forum. Han excellerer især inden for FPS-spil som Warzone, men hans hjerte banker for udfordringerne i Soulslike-genren. Med en controller i hånden siden den første Nintendo blev tilsluttet familiens gamle 28” billedrørs-TV, brænder hans passion for at udforske gaming-universet stadig stærkt.

© Copyright - arkaden.dk