Ad Banner

Film og serier

Antoine Fuqua´s Michael Jackson-biopic meldes færdigindspillet

Foto: Donna Connor/FilmMagic/Getty Images

Af Kasper Rasmussen
2 juni, 2024

Den længe ventede biopic omkring Michael Jackson er nu tættere på sit mål, da instruktør Antoine Fuqua nu officielt har fået afsluttet optagelserne

På instagram-siden for GK Films, blev der for nyligt delt et kort videoklip. Videoen afslører et filmsæt, der er fri for skuespillere eller besætningsmedlemmer, selvom det, der kan ses, er en tigerunge i plys og en støbt stol til Jaafar Jackson, med Michael Jacksons navn svinget foran. Instagram-opslaget viser, at filmen netop har afsluttet optagelserne, og som en billedtekst siger, ” Og det er en wrap! Tak til det bedste cast og crew, vi nogensinde kunne bede om! Vi ses snart, Moonwalkers! Shamonnnneee .”

Separate billeder, der flyder rundt på sociale medier, afslører også et tidligt kig på genskabelsen af Thriller-musikvideoen. Billederne viser Jaafar Jackson, den afdøde sangers virkelige nevø, iklædt den velkendte røde læderdragt. Selvsamme Jaafar kan også ses have zombie-makeup på, der minder om Michael fra den originale video, og han kan tilmed ses udføre de samme dansebevægelser, sammen med en gruppe dansende zombier.

Michael Jackson-biografien Michael, er instrueret af Antoine Fuqua og skrevet af John Logan. Filmen vil udforske Michael Jacksons liv og karriere, fra hans barndomsberømmelse som medlem af Jackson 5 gennem hans solokarriere og død i 2009. Sammen med Jaafar Jackson inkluderer filmen også skuespillerne Juliano Krue Valdi, Colman Domingo, Nia Long, Miles Teller, Laura Harrier, Kat Graham og Jamal R. Henderson.

Michael udkommer i biograferne den 18. april 2025, og med en instruktør ved roret, der tidligere b.la. har instrueret Training Day og Equalizer-filmene, vil jeg mene vi har noget at glæde os til.

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk