Ad Banner

Arkaden Podcast

Arkaden Podcast anmelder- Animal Well

Af Kasper Pedersen
19 maj, 2024

Hele branchen taler om Animal Well, men er der grund til det?

Animal Well er et nyt metroidvania-spil, der har taget spilindustrien og anmeldere verden over med storm. Faktisk i sådan en grad, at flere spilkommentatorer taler om det som en real Game of the Year-kandidat.

Men det er ikke sikkert, at du har hørt om spillet? Animal Well er nemlig et indiespil og er lavet af kun én person, nemlig Billy Basso, der gennem sit enmandsstudie, Shared Memory, startede udviklingen af Animal Well tilbage i 2017.

I januar 2023 fik flere dog øjnene op for spillet. Det blev nemlig meldt ud, at det ville blive udgivet fra en lidt utraditionel kant. Animal Well er nemlig det første spil, der bliver udgivet gennem youtuberen Videogamedonkeys nye indie spiludgiverfirma, Bigmode. Nu er Animal Well udkommet og er endda tilgængeligt via PS Plus, og hele branchen taler om det.

Men hvorfor, og er spillet virkelig så godt, som det rygtes? Alt det og meget mere skal vi finde ud af nu.

I denne episode medvirker Emil Øgaard, Daniel Jacobsen og Morten Urup.

Lyt til den, der hvor du hører podcast såsom på Spotify, Itunes eller YouTube.

Tusinde tak fordi du lytter med

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk