Ad Banner

Arkaden Podcast

Arkaden Podcast anmelder- Hellblade: Senua’s Sacrifice

Af Kasper Pedersen
12 maj, 2024

Holder det første Hellblade stadig? Og gør det os hyped på 2'eren?

Tilbage i 2017 udkom Hellblade: Senua’s Sacrifice, og blev ikke bare et af det års mest roste titler. Det gjorde også at udvikleren Ninja Theory blev købt af Xbox. I denne måned udkommer den ventede efterfølger Senua’s Saga: Hellblade II, men Nicolaj og Morten har aldrig spillet det første spil – og lad os være ærlige, der bliver anmeldt så mange spil i Arkaden, at de to kun har tid til at spille et spil, hvis de skal anmelde i podcasten.

Så her er vi så! Hellblade: Senua’s Sacrifice blev særligt rost for sin portrættering af psykoser og psykiske lidelser – noget som meget få spil havde behandlet på så effektiv måde som i Hellblade. Derudover var spillet også gudesmukt da det udkom, og meget få kunne forstå at titlen var lavet af den samme udvikler der stod bag DmC: Devil May Cry, og en udvidelsespakke til det nu lukkede Disney Infinity.

Men nu er vi her endelig: Nicolaj og Morten skal omsider se “what the fuss is about”, og ikke mindst om spillet kan leve op til de høje forventninger. Med dem i anmeldelsen har Morten Urup og Nicolaj Jyde også David Darville og Kasper Hansen.

Hør den, der hvor du lytter til podcast såsom på Spotify, Itunes eller se den på YouTube.

Tusind tak fordi du lytter med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk