Ad Banner

Arkaden Podcast

Arkaden Podcast anmelder- XDefiant

Af Kasper Pedersen
16 juni, 2024

Er XDefiant en reel konkurrent til Call of Duty?

XDefiant er et free-to-play first-person shooter-spil udviklet af Ubisoft San Francisco og udgivet af Ubisoft. Desuden er spillet noget så ambitiøst som en konkurrent til et af verdens største spil, nemlig Call of Duty. XDefiant blev annonceret tilbage i 2021, men fangede meget fås interesse og blev hurtigt glemt igen. Værst af alt blev spillet hele tiden udskudt, og tilbage i oktober 2023 blev spillet udskudt på ubestemt tid.

Det lød alt andet end godt, men pludselig skete der noget.

XDefiant begyndte at få forsigtigt positiv omtale efter diverse lukkede betatests. Derudover kom det tidligere i år frem, at Ubisoft droppede flere prominente titler under udvikling, såsom The Division Heartland, for i stedet at fokusere 100 % på XDefiant.

Det virker som om, at Ubisoft har satset alt på sort, men nu skal vi se, om det er klogt, og ikke mindst om dette faktisk er en konkurrent til Call of Duty?

Nu skal vi nemlig anmelde XDefiant.

I denne episode medvirker: Daniel Møgelhøj, Kasper Hansen, Nicolaj Jyde og Morten Urup.

Lyt med, der hvor du hører podcast, såsom på Spotify, Itunes eller se den på YouTube.

Tusinde tak fordi du lytter med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk