Ad Banner

Film og serier

Avengers 5 klar med stort gennembrud

Foto: Marvel Studios

Af Kasper Rasmussen
5 juni, 2024

Deadpool & Wolverine-instruktøren Shawn Levy er tilsyneladende med i opløbet om den hotteste instruktørstol: Avengers 5

Det ville være synd at sige at vi her på Arkaden har fået set den kommende Deadpool & Wolverine-film, men det har Marvel/Disney-bosserne naturligvis. Og de må have set noget godt, for nu er Deadpool & Wolverine-instruktøren Shawn Levy tilsyneladende med i finalist-opløbet om den pt. hotteste instruktørstol overhovedet: Avengers 5!

Ifølge Deadline er Levy i de tidlige samtaler om at instruere Avengers 5, som tidligere var kendt under Avengers: The Kang Dynasty-titlen. Mediet har ladet sig fortælle, at filmskaberen har modtaget det seneste Avengers 5-manuskript skrevet af Michael Waldron, der blev hyret til at skrive projektet i november sidste år. Når det så er sagt, har Levy tilsyneladende ikke givet et konkret svar på, om han er villig til at komme ombord, og Marvel Studios mødes også pt. med andre instruktører, mens de venter på, om han beslutter sig.

Det vil være en enorm karrieremulighed for Shawn Levy, hvis han accepterer tilbuddet. Så han burde måske lige få omarrangeret sin tidsplan for at imødekomme den næste Avengers-film eller måske helt droppe nogle af sine kommende projekter, for at gøre plads til det. De fleste up-and-coming instruktører, ville nok give flere legemsdele for sådan en chance.

Avengers 5‘s oprindelige instruktør, Destin Daniel Cretton, droppede projektet kort før Michael Waldron kom ombord, men han forbliver dog stadig involveret i MCU gennem det kommende Marvel-spin Wonder Man, og den kommende Shang-Chi-efterfølger.

Vi venter spændt på denne udvikling!

Deadpool & Wolverine får dansk premiere den 24. juli i år, og den anmelder vi naturligvis!

Det forventes af Marvel-studioerne at Avengers 5 får premiere den 1. maj 2026.

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk