Ad Banner

Nyheder

Bend Studio undskylder for rygter om efterfølger

Af Morten Vilstrup Pedersen
29 juni, 2024

Internettet er en jungle af spilrygter. Det er dog sjældent at en udvikle direkte går ud og undskylder for rygter.

Fans af Days Gone har for nyligt fået nyt håb om en efterfølger til Bend Studio’s post-apokalyptiske zombispil. Mange fans var dog også tvivlsomme, da udviklerne tidligere havde annonceret, at de allerede var i fuld gang med at udvikle en sprit ny IP med fokus på live-service, og det nok derfor var utænkeligt at de arbejdede på to spil samtidig. Det er også tidligere blevet afsløret at Sony direkte afviste en efterfølger til Days Gone som Bend Studio ellers foreslog.

Håb er dog svært at tage fra gamere. Men nu har Bend Studios Community Manager Kevin McAllister stort set bekræftet, at rygterne om en kommende Days Gone-efterfølger var direkte forkerte. I et opslag på Twitter undskylder McAllister til fans af Days Gone, der blev bedraget af “folk, der jagter likes.” Han afslutter sin besked med at forsikre fans om, at Bend Studio arbejder hårdt på deres kommende titel, og lover at holde alle opdateret om den igangværende udvikling af nuværende og fremtidige projekter.

Selvom en Days Gone-efterfølger ikke er på Bend Studios dagsorden i den nærmeste fremtid, betyder det ikke, at studiets fans ikke har noget at se frem til. Deres kommende videospil kan blive deres største satsning til dato, med rapporter der hævder, at Sony har investeret $250 millioner i Bend Studios nyeste projekt.

Det er dog stadig uvist, om deres satsning vil betale sig, da mange af detaljerne omkring projektet forbliver et mysterium. Efter en lunken State of Play og ingen deltagelse til Gamescom kan det være der går en god rum tid før vi ved mere om dette spil. Mon det bliver ventetiden værd? Bend Studio føler sig i hvert fald sikker i deres sag, da de har tidligere udtalt at produktionen gik glat, og hævdet at det næste spil vil blive deres bedste spil nogensinde.

Morten Vilstrup Pedersen – Skribent & Anmelder


Morten har en bachelor i Engelsk, og arbejder til daglig med Salg og Service i det mørke Jylland. Hans allerførste rigtige spiloplevelse var Pokemon Blå på tysk i de glade GameBoy dage. Det rangerer også ret højt på listen over yndlingsspil, men nr. 1 må absolut være Neverwinter Nights. Alt, der kan games på skal der games på, og han ejer derfor både PC, Xbox, PlayStation og Switch.

© Copyright - arkaden.dk