Ad Banner

Nyheder

Bliver den første udvidelse til Alan Wake 2 præsenteret til Summer Game Fest?

Foto: Neoseeker

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
5 juni, 2024

Ja, det kunne godt se sådan ud

Alan Wake 2 var et af sidste års bedste spil, og mange har længe set frem til spillets første udvidelse. Ifølge VGC ser det nu ud til, at ventetiden snart er ovre.

Remedy har kraftigt antydet, at de vil afsløre Alan Wake 2’s første betalte DLC-udvidelse ved fredagens Summer Game Fest. I et nyt opslag på spillets officielle X-konto henvises der til Night Springs, som Remedy sidste år bekræftede ville være navnet på den første udvidelse. I opslaget, der har en kaffe-inspireret tone, står der oversat til dansk:

– Dark Triangle Kaffe. Bare kaffe, intet andet. Tag en slurk på Night Springs’ eneste Coffee World.

Beskeden fortæller os samtidig, at vi kan “deltage i brygningen den 7. juni,” samme dato som Summer Game Fest.

Night Springs er navnet på et fiktivt tv-show, der optræder i Alan Wake-universet, og er en åbenlys efterligning af The Twilight Zone med referencer til Twin Peaks. Remedy har tidligere annonceret, at den første udvidelse til Alan Wake 2 vil fokusere netop på Night Springs.

Oprindeligt var udvidelsen planlagt til at udkomme allerede i foråret, og derfor kan man håbe på, at en annoncering ved Summer Game Fest også betyder, at en lancering af udvidelsen er lige på trapperne. Forventningerne til Night Springs er, at man kommer til at spille som flere forskellige karakterer fra Alan Wake-universet, et univers som også inkluderer Control, en anden af Remedys succesfulde titler.

Night Springs bliver den første af to betalte udvidelser til Alan Wake 2. Den anden er The Lake House, som endnu ikke har et fastsat udgivelsesvindue. Ifølge Remedy er The Lake House “en mystisk facilitet beliggende ved bredden af Cauldron Lake, oprettet af en uafhængig regeringsorganisation til at udføre hemmelig forskning… men så går noget galt.”

Det bliver spændende at finde ud af, hvordan Remedy vil præsentere Night Springs, men én ting er sikkert – det bliver en præsentation, der vil glæde utroligt mange verden over.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk