Nyheder

Blizzard siger, at de taler om at bringe World of Warcraft til konsoller “hele tiden”

Af Kasper Hansen
5 november, 2023

"Selvfølgelig taler vi om det... vi er Microsoft nu." Blizzard har sagt, at de overvejer at bringe deres banebrydende MMO World of Warcraft til konsoller "hele tiden".

Holly Longdale, vicepræsident og executive producer af World of Warcraft, talte med GamesRadar på BlizzCon 2023 og sagde, at de diskuterer muligheden “hele tiden”.

“Det er et kompliceret spørgsmål,” sagde Longdale. “For et konsolpublikum vil tilgangen sandsynligvis være anderledes.” Tidligere var MMO’er af World of Warcrafts størrelse mere hjemme på pc på grund af computereffekt, men nogle af de største MMO’er i dag er ekstremt populære på konsol, såsom Final Fantasy 14.

“Lige nu fokuserer vi på Worldsoul Saga. Men hvis det kommer op, vil vi genoverveje tingene, men vi har nok at se til lige nu,” sagde Longdale.

“Vi har disse tre udvidelser, og vi er meget spændte på dem. Men ja, selvfølgelig. Det ville være meget usandt at sige, at vi ikke tænker på det… selvfølgelig taler vi om det,” gentog hun, før hun tilføjede: “Vi er Microsoft nu.”

Xbox-producenten Microsoft fuldførte endelig sin 69 milliarder dollars store overtagelse af Activision Blizzard sidste måned.

Ved at afslutte spilindustriens (og Microsofts) største aftale nogensinde, overtog Xbox-producenten ejerskabet af franchises som Call of Duty, Warcraft, Diablo, Guitar Hero, Tony Hawk’s Pro Skater, Overwatch, Crash Bandicoot og mange flere.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk