Ad Banner

Film og serier

Blod, sved og magtbegær: Gladiator II-trailer leverer episk forventning

Foto: Paramount/Universal Pictures

Af Kasper Rasmussen
9 juli, 2024

Paramount Pictures er endelig klar med traileren til Ridley Scotts Gladiator II, med Paul Mescal som en voksen Lucius

Og den får ikke for lidt i den nye trailer: uhyrlige næsehorn, sultne hajer, drabelige søslag, intriger og bedrag. Kort sagt “alt”, hvad der forventes af en 300 millioner dollars blockbuster. Se den her:

Den længe ventede efterfølger er sat til udgivelse den 22. november.

Lucius er søn af Lucilla (Connie Nielsen) og nevø til Commodus, den originale films antagonist, spillet af Joaquin Phoenix. Han blev portrætteret som barn af Spencer Treat Clark i den originale film Gladiator.

Efterfølgeren finder sted mange år senere, hvor Lucius nu bor i den nordafrikanske region Numidia. Som barn blev han sendt dertil af sin mor, da det var lige uden for Romerrigets rækkevidde. Begivenheder bringer Lucius tilbage til Rom som gladiator, hvor han får nye fjender og genforenes med sin mor.

LÆS OGSÅ: Gladiator II spås til at blive en Oscar-sluger

Det eneste, jeg ikke er tilfreds med i denne trailer, er den underlige inkludering af hiphop-musik, som jeg kun kan antage er en marketingchefs lyse idé om at appellere til den yngre demografiske gruppe, hvoraf mange ikke var født, da originalen kom ud. Men det fungerer overhovedet ikke, og er Generation Z virkelig også så dumme?

Det er måske for tidligt at sige, om efterfølgeren vil fungere, især sammenlignet med den første film, men traileren er strålende.

Tidligere er der også blevet offentliggjort en masse billeder fra filmen.

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk