Ad Banner

Nyheder

Call of Duty: Black Ops 6 ER en Day One-lancering på Game Pass

Foto: PC Gamer

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
28 maj, 2024

En notifikation på Xbox Game Pass-appen har nu bekræftet rygtet

OPDATERING kl. 16:25, d. 28/5: Hjemmesiden der bliver nævnt, virker nu som planlagt.

Har du også modtaget en notifikation på din telefon? En notifikation fra Xbox Game Pass-appen, der fortæller, at Call of Duty: Black Ops 6 bliver en ‘Day One’-lancering på Xbox? Det er der mange, der har, og dermed må vi konkludere, at det er temmelig officielt, at det kommende Call of Duty-spil gør sit indtog på abonnementstjenesten samme dag, som spillet bliver udgivet.

Tom Warren fra The Verge var hurtig på tasterne på X og proklamerede, at notifikationen sender modtageren til en underside på Xbox Wire, som endnu ikke er gjort klar, og derfor blot fortæller, at siden ikke kan findes. Jeg oplevede nøjagtig det samme, da jeg trykkede på notifikationen, men vi må gå ud fra, at siden snart bliver opdateret, så det også her bliver offentliggjort, at Call of Duty: Black Ops 6 kan spilles via Game Pass på udgivelsesdagen.

Ifølge Tom Warren vil siden gå live klokken 16 dansk tid, så vi kan nok regne med, at der også kommer en mere officiel udmelding fra Xbox og Microsoft. Nyheden er heller ikke gået Eurogamers næse forbi, da de allerede har rapporteret om udviklingen. Samtidig har XboxCore på deres X-konto delt et opslag, hvor de har fanget et billede af notifikationen fra Xbox Game Pass-appen.

Nu bliver det spændende at se, hvilken udmelding der eventuelt kommer klokken 16, men for nuværende kan vi konkludere, at det er blevet offentliggjort via en app, at Call of Duty: Black Ops 6 bliver en ‘Day One’-lancering på Game Pass.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk