Ad Banner

Nyheder

CD Projekt Red vil udgive større spil hurtigere

Foto: CD Projekt Red

Af Michael Emcken
29 maj, 2024

De har allerede fire større projekter kørende på samme tid

Videogamechronicles skriver at CD Projekt Red, via deres kvartalsvise regnskabsgennemgang for Q1 den 28. maj 2024, svarede på spørgsmål fra investorerne. Her blev der blandt andet spurgt ind til, om CD Projekt Red har evnerne til at fokusere på mere end ét spil ad gangen, set i lyset af deres tidligere rytme for udgivelser.

Hertil svarede deres ene CEO, Michał Nowakowski, oversat fra engelsk:

Vi arbejdede allerede på to projekter på samme tid, da vi arbejdede på Phantom Liberty (Cyberpunk 2077 DLC), fordi det var et projekt i fuld spilstørrelse med næsten 300 mennesker, der arbejdede på det, og samtidig arbejdede vi også på Polaris, så vi har haft en oplevelse af at arbejde på mere end ét projekt.’

Nowakowski fortsætter:

‘Vi arbejder også på mere end ét projekt på nuværende tidspunkt. Der er Cyberpunk 2, der udvikles i Boston, der er Polaris, der overvejende udvikles her i Europa, og selvfølgelig har vi andre projekter, med andre teams som Project Sirius, og The Melasses Flood i Boston. Og der er The Witcher 1 remaket, som vi laver under kode navnet Canis Majoris, så du kan helt sikkert forvente, at vi udgiver flere titler, og kadencen af ​​lanceringer er noget, vi bestemt planlægger at øge.’

CD Projekt Red gav os også et indblik i, hvor stort studiet er, og hvordan sammensætningen er på de forskellige projekter.

Viser fordelingen af udviklere på CD Projekt Reds forskellige projekter Foto: CD Projekt Red

Det er tydeligt at se, at CD Projekt Red har mange projekter kørende sideløbende, og at den kommende Witcher 4 udgivelse, kaldet Project Polaris, klart er deres prioritet. Det bliver spændende at se, om CD Projekt Red kan øge kadencen af spil uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres spil.

Hele gennemgangen af kvartalsregnskabet og den efterfølgende Q&A kan ses på YouTube her.

Om skribenten:

Michael Emcken – Skribent & Anmelder

Michael har arbejder til dagligt som udviklingskonsulent i én af Danmarks største banker. Han er tidligere medejer af esport-klubben Copenhagen Flames, og hele hans interesse for gaming startede med Magnus og Myggen og Pokemon Rød tilbage i 1996. Listen er lang over hans smag inden for spil, som faktisk byder på næsten alt, undtagen JRPGs.

© Copyright - arkaden.dk