Nyheder

Den fysiske udgivelse af Baldur’s Gate 3 til Xbox inkluderer den nyeste Patch 5.  

Af Lasse Rasmussen
28 november, 2023

Larian Studios arbejder stadig med at få det samme til at ske med den fysiske udgivelse af PlayStation 5 versionen.

Den fysiske udgave af Baldur’s Gate 3 til Xbox Series X rummer hele tre spil diske, hvori den næste store opdatering medfølger, nemlig Patch 5.  

Patch 5 blev annonceret i starten af ugen hvor Larian gjorde os opmærksomme på en ydeevne fejl som de har fikset i den kommende patch. Fans undrede sig over, om den nyeste opdatering vil nå at komme med i den fysiske udgave af spillet, som for en udgivelse i Q1 2024. Michael Douse, som er Larians “Director of Publishing” har i en meddelelse på medie X, været ude og sige at Patch 5 kommer med i de fysiske diske til Xbox Series X. 

Den fysiske udgivelse af Baldur’s Gate 3 blev annonceret for to uger siden hvori Douse i en udtalelse kommer ind på hvorfor det er vigtigt for Larian at udgive Baldur’s Gate 3 som fysisk eksemplar også. 

“This experiment is what we feel the future of physical media looks like, at least for us at Larian,” 

Michael Douse

“We spent the last few months learning how to do it from scratch, and put everything we learned from the Collector’s Edition into what we hope is unbeatable value for what we’re considering our standard physical version going forward. If it works out, we’ll keep doing it this way.” 

Michael Douse

“We understand the value of physical media, and while there are clearly increasingly significant challenges when it comes to the archiving of games, we truly believe it’s worth experimenting, even if it means a fuck ton of discs.” 

Michael Douse

Den fysiske udgave af spillet kan købes eksklusivt på Larian store, hvor man kan gå ind og forudbestille den. Det gælder, Xbox Series X, PlayStation 5 og PC. Den vil ikke være i begrænset parti, så vær ikke nervøs for om du når at skaffe en. 

Lasse Rasmussen – Skribent & Anmelder


Lasse lever og ånder for film, spil og tv-serier, og elsker at formidle det. Han er en ung purk, der har taget sine første skridt ind i medieverdenen, som har fascineret ham siden han for første gang fik en PlayStation 2-kontroller i hånden og en Nintendo DS ved siden af sig.

© Copyright - arkaden.dk