Ad Banner

Film og serier

Desværre ingen planer om en efterfølger til ‘Shaun of the Dead’

Af Sebastian Volder
5 juli, 2024

Selvom Simon Pegg og instruktør Edgar Wright ofte er blevet spurgt om en potentiel opfølger, har de i stedet joket med, at hvis de lavede en sequel, skulle den hedde 'From Dusk Till Shaun'

Simon Pegg, kendt for sin rolle som Shaun i den ikoniske zombie-komedie ‘Shaun of the Dead’, har endnu en gang slået fast, at fans ikke skal forvente en efterfølger til filmen. På trods af den vedvarende interesse og opfordringer fra fans, mener Pegg, at historien er afsluttet, og at en ‘Shaun of the Dead 2’ ikke er nødvendig, siger han til THR.

“If I ever do an Instagram Live or whatever, people are always like, ‘I need Shaun of the Dead 2 in my life,'” Pegg fortalte i et interview med The Guardian. “And I’m like, ‘No, you don’t f-cking need Shaun of the Dead 2! The last thing you need is Shaun of the Dead 2! It’s done. Move on!'”

En afsluttet historie:

Pegg har tidligere joket om, at mange af de oprindelige karakterer ikke overlevede den første film, hvilket gør en efterfølger usandsynlig og unødvendig. “It baffles me how there possibly could be a Shaun of the Dead 2, because most of the main characters are dead. One of them is a zombie, in a shed… which would be boring,” sagde Pegg sidste år i et interview med Soho House.

Selvom Pegg og instruktør Edgar Wright ofte er blevet spurgt om en potentiel opfølger, har de i stedet joket med, at hvis de lavede en sequel, skulle den hedde ‘From Dusk Till Shaun’, som en parodi på Robert Rodriguez’ film ‘From Dusk Till Dawn’. Dette viser deres humoristiske tilgang og deres holdning til at lade den originale film stå alene som en klassiker.

Universal

En hyldest til zombie-genren:

‘Shaun of the Dead’ blev skabt som en kærlighedserklæring til hele zombie-genren, med titlen som en direkte parodi på George A. Romero’s 1978 film ‘Dawn of the Dead’. Filmen har opnået kultstatus og fortsætter med at være en favorit blandt fans af genren.

Konklusion:

Selvom mange fans drømmer om en fortsættelse af ‘Shaun of the Dead’, har Simon Pegg gjort det klart, at det er tid til at gå videre og lade den originale film stå alene som den klassiker, den er. Pegg og Wright fortsætter med at skabe nye, spændende projekter, og fans kan glæde sig til at se, hvad de finder på næste gang.

Om skribenten:

Sebastian Volder – Skribent & Anmelder

Sebastian er en film- og serie-nørd med en stor lyst til at formidle, hvad han ser. Han har tidligere anmeldt på lyd, nemlig i podcasten “Hvad Har Vi Set”, med stort fokus på film og serier. Han er altid ærlig med sine holdninger og er ikke særlig kræsen med film… og dog. Hvis han skulle vælge en genre som den eneste, han måtte se igen, så ville han vælge komedie.
© Copyright - arkaden.dk