Nyheder

Dragon’s Dogma 2 storsælger

Foto: Push Square

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
2 april, 2024

På trods af kritik runder Dragon's Dogma 2 nu 2,5 millioner solgte eksemplarer - og det er blot ti dage efter udgivelsen

Det er ti dage siden, at Dragon’s Dogma 2 udkom. Samme dag udkom også Rise of the Ronin og Princess Peach Showtime! Det har dog vist sig, at det på ingen måde har været en hæmsko for Capcoms action-rpg.

For Capcom har i dag meldt ud, at salget af Dragon’s Dogma 2 har rundet over 2,5 millioner eksemplarer på verdensplan. Dermed når seriens samlede salgstal op på over 10 millioner solgte eksemplarer. Serien indeholder det oprindelige spil fra 2012, den udvidede udgave, Dark Arisen, fra 2013, og nu også Dragon’s Dogma 2.

Capcoms pressemeddelelse. Foto: Capcom

Dragon’s Dogma 2 fik en del kritik fordi spillet havde mikrotransaktioner, hvor man kunne købe sig til ting, som egentlig blot gjorde spillet lettere at komme igennem. Det sjove var, at man også bare kunne spille sig til de samme ting uden at skulle åbne tegnebogen. Det var dog en tilgang, der fik en del spillere til at rynke på næsen, fordi det satte spørgsmålstegn ved, om man skulle bruge tid eller penge for at få den bedste oplevelse. Selvom det måske var en handy genvej for nogen med knap så meget tid, så understregede kritikere, at det underminerede spillets kerneværdier og udfordringer.

I pressemeddelelsen understreger Capcom også, at de har til hensigt at arbejde videre på spillet og lave opdateringer, der kan forbedre spiloplevelsen, og for et par dage siden kom faktisk den første opdatering, der indeholdte en række forbedringer, herunder en mere stabil framerate til konsoller, hvilket er et andet område, hvor Capcom tidligere har modtaget kritik.

Her hos Arkaden var vores anmelder, hvilket er undertegnede, meget tilfreds med spillet, som har en fantastisk dynamisk og uforudsigelig åben verden og et kampsystem, der komplimenterer oplevelsen, og som gør spillet utroligt sjovt at spille. Du kan læse anmeldelsen her.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk