Nyheder

Efter næste opdatering skifter Dead Cells’ udvikler fokus

Foto: Playdigious

Af Kasper Hansen
9 februar, 2024

Men der er stadig masser af spændende tiltag, at se frem til, hvis man godt kan lide Dead Cells universet

I en ny opdatering på Steam meddeler Motion Twin, udvikleren og udgiveren af spillet, at Opdatering 35 bliver den sidste kreative tilføjelse til Dead Cells.

Nyheden fra Dead Cells udviklerne selv. Foto: Screenshot fra Steam

Dead Cells, et metroidvania-roguelite fra Motion Twin og Evil Empire, blev oprindeligt lanceret i 2018 og blev straks en favorit blandt indie-spilfans.

Return to Castlevania er den seneste udvidelse, der blev lanceret til stor begejstring i 2023.

Udviklerne forklarer, at Opdatering 35 “markerer afslutningen på vores kreative rejse i spillet”. De understreger vigtigheden af ikke at overudvikle spillet og risikere at miste dets unikke charme.

Motion Twin tilføjer også, at “Evil Empire vil søge nye eventyr”.

Selvom Dead Cells ikke længere vil modtage yderligere udvidelser efter Opdatering 35, er der stadig masser at se frem til fra Dead Cells-universet. Dette inkluderer en animeret serie baseret på spillet, annonceret af Motion Twin og Evil Empire i juni 2023. Serien vil finde sted på “en forbandet ø, der er plaget af en mærkelig plage”. Der er også planer om at tilpasse spillet til et brætspil af middelvægt.

Desuden forsikrer udviklerne, at de vil fortsætte med at løse kvalitetsproblemer og fejl på tværs af alle platforme, så spilleroplevelsen forbliver fejlfri.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk