Nyheder

Elden Ring som mobilspil er under udvikling

Foto: Games Manuals

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
7 februar, 2024

Hvis du har drømt om at spille Elden Ring på din mobiltelefon, så er der nu godt nyt

Elden Ring, spillet der tog verden med storm i 2022, har ikke blot opnået kommerciel succes ved at sælge over 20 millioner eksemplarer i løbet af det første år efter udgivelsen; det har også cementeret sin status som et kultfænomen. Den komplekse verden, udfordrende gameplay og dybe lore har fanget hjerterne hos mange hardcore gamere, der fortsætter med at udforske og udfordre sig selv i det store, ubarmhjertige spil fra FromSoftware.

Nu er Tencent i gang med at udvikle en mobilversion af Elden Ring. Den kinesiske gigant fik fat i rettighederne til spillet få måneder efter dets udgivelse.

Ifølge en rapport fra Reuters er mobilversionen af Elden Ring Tencents forsøg på at puste lidt nyt liv i deres spilportefølje. Et mindre hold er sat på opgaven, men “fremgangen har været langsom,” siger kilder ifølge Reuters.

Elden Ring blev et monsterhit da det udkom i 2022 (Billede: Polygon)

Tencent har tilsyneladende tænkt sig at gøre mobiludgaven af Elden Ring til et gratis spil med mulighed for køb i appen, hvilket ikke er noget nyt i mobilspil – selvom det ikke ligefrem er verdens fedeste koncept. 

Der er på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger om projektet, men mon ikke snart vi får andre nyheder fra Elden Ring universet. En udvidelse til spillet, med titlen Shadow of the Erdtree, er nemlig under udvikling – og lanceringen burde være lige på trapperne.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk