Ad Banner

Nyheder

Får vi udgivelsesdatoen til Silent Hill 2 natten til fredag?

Foto: Gematsu

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
28 maj, 2024

Konami og Bloober Team har i alt fald inviteret til en Silent Hill Transmission

I 2022 afviklede Konami deres første Silent Hill Transmission, hvor vi blandt andet blev introduceret til Silent Hill 2-remaket samt Silent Hill: Townfall og en spinoff-titel, der foregår i 1960’ernes Japan, med titlen Silent Hill f. Desuden blev Silent Hill: Ascension og filmen Return to Silent Hill også præsenteret.

Nu har Konami annonceret, at der kommer endnu en Silent Hill Transmission torsdag den 30. maj klokken 16 PT/19 ET, hvilket betyder at vi i Danmark kan se det klokken 01.00 fredag morgen. Her vil de komme med spilopdateringer, give et dybere kig på Silent Hill-filmen og præsentere nyt merchandise, rapporterer IGN.

Den næste Silent Hill Transmission blev annonceret på X, men der blev ikke givet flere oplysninger om, hvad vi specifikt kan forvente at se. På Konamis X-konto blev der skrevet, her oversat fra engelsk:

– Anse dette som din invitation til Silent Hill. Tjek ind den 30. maj kl. 16 PDT på vores SILENT HILL YouTube-kanal for den anden del af #SILENTHILL Transmission, hvor vi vil dele opdateringer om spillene, give et dybere indblik i filmen og præsentere nyt merchandise.

Silent Hill 2 Remake udvikles af Bloober Team, og spillet fik en ny trailer i januar 2024, men der blev på det tidspunkt ikke givet nogen udgivelsesdato. Sony afslørede dog senere i en separat trailer med et sammenklip af flere af deres kommende spil, at spillet muligvis udkommer i 2024. Bloober Team har på X også inviteret os med til den kommende Silent Hill Transmission, så mon ikke vi får den endelige udgivelsesdato natten til fredag.

Vi har endnu ikke fået nogen opdateringer om Silent Hill: Townside og Silent Hill f, men Silent Hill: Ascension blev udgivet i 2023. Desværre levede det ikke op til forventningerne og fik blandt andet heftig kritik for brugen af mikrotransaktioner. Siden da er også Silent Hill: A Short Message udkommet, som er et gratis, omend noget kort og middelmådigt Silent Hill-spil.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk