Ad Banner

Nyheder

Flere Activision Blizzard-titler på vej til Game Pass

Foto: FutureFive New Zealand

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
4 juli, 2024

Flere Activision Blizzard-titler, herunder Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, forventes snart at komme på Game Pass

Mange havde nok forventet, at vi på nuværende tidspunkt havde set flere Activision Blizzard-titler på Game Pass. Diablo IV var det første spil, der ramte abonnementstjenesten efter den store Activision Blizzard King-handel, og det klarede sig særdeles godt på spiltjenesten.

Nu ser det imidlertid ud til, at flere Activision Blizzard-titler snart vil finde vej til Game Pass, og det første i rækken skulle efter sigende være Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, der allerede skulle komme i august måned. Herefter ser det ud til, at det er planen, at der drypvis vil komme spil fra Activision eller Blizzard på Game Pass.

Rygterne startede på forums.exputer.com, hvor den troværdige leaker eXtas1s kom med oplysningerne om Crash Bandicoot. Derudover påstår eXtas1s også, at Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Remake samt Spyro Reignited Trilogy også kommer til Game Pass i den nærmeste fremtid.

Jez Corden fra Windows Central har efterfølgende fulgt op på disse påstande fra eXtas1s og kan konstatere, at der er hold i rygterne. Ifølge de kilder, han har talt med, er Crash Bandicoot på vej til Game Pass, og vi kommer desuden til at se, at flere og flere titler fra Activision Blizzard dukker op på tjenesten. Dog vil Microsoft ikke smide samtlige titler på én gang, hvilket på sin vis er fornuftigt nok – både fra et spillerperspektiv, men også som en forretningsplan.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk