Ad Banner

Nyheder

Flintlock: The Siege of Dawn er gået guld – Se over 20 minutters gameplay her!

Foto: Xbox.com

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
30 juni, 2024

Flintlock: The Siege of Dawn fra A44 Games er færdigproduceret og klar til udgivelse den 18. juli - Det fejres med en 22 minutters gameplay-fremvisning

Det kommende spil fra A44 Games, Flintlock: The Siege of Dawn, er nu færdigproduceret og officielt klar til at blive udgivet – eller med andre ord, spillet er gået guld, som det hedder i branchen. Oplysningerne kommer fra flere medier, herunder Capsule Computers. Samtidig har A44 Games, der tidligere har lavet spillet Ashen, også delt over 20 minutters gameplay fra det kommende action-RPG. Du kan se alle 22 minutters gameplay herunder.

I Flintlock: The Siege of Dawn er menneskeheden under belejring, da de bliver angrebet af guderne. Du spiller som Nor Vanek, der under en hemmelig mission kommer til at befri den mest brutale og ondskabsfulde gud af dem alle, og må derfor sammen med en guddommelig følgesvend kæmpe sig gennem spillets verden, Kian, i et forsøg på at genskabe menneskehedens dominans.

Flintlock: The Siege of Dawn udkommer den 18. juli på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S, hvor det også kan spilles via Game Pass. Se vores preview af spillet her.

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk