Nyheder

Forbedringer til DualSense controlleren på vej i næste software opdatering til PlayStation 5 

Foto: Sony

Af Lasse Rasmussen
7 februar, 2024

PlayStation har annonceret en række nye opdateringer i den næste PS5 system software opdatering, som nu er i beta

Hvis du har tilmeldt din mail til, at få invitationer til beta adgang til software opdateringerne skulle der gerne være dukket en op i din indbakke. Det er ifølge PlayStation Blog som også har udmeldt, at der er forbedringer til DualSense controlleren på vej. 

PlayStation skriver, at mikrofonen og højtaleren, som er indbygget i controlleren, vil komme til at sende en klarere lyd ud og mikrofonen vil opfange ens stemme mere skarpt end før. 

Det vil sige, at hvis man er i en voice chat og man snakker igennem ens controller, vil lyden være bedre for dem du spiller med. De vil kunne høre dig mere klart. 

Den kommende opdatering indholder også nye funktioner til Share Screen. Hvis en spiller ser med på sin vens gameplay, kan seeren nu interagere med skærmen ved, at tegne, sende emojier som reaktioner og mere. 

Billede af Lifewire.

Til sidst vil man nu få muligheden for, at ændre lysstyrken på selve PlayStation 5 konsolen. Lyset som indikerer hvilken strømtilstand konsollen er i kan kun skiftes til bright, medium eller dim. Der er ingen mulighed for, at slå lyset helt fra. 

Lasse Rasmussen – Skribent & Anmelder


Lasse lever og ånder for film, spil og tv-serier, og elsker at formidle det. Han er en ung purk, der har taget sine første skridt ind i medieverdenen, som har fascineret ham siden han for første gang fik en PlayStation 2-kontroller i hånden og en Nintendo DS ved siden af sig.

© Copyright - arkaden.dk