Ad Banner

Film og serier

Fra Aquaman til Spider-Man. James Wan udset som Spider-Man 4´s kommende instruktør

Foto: Sony Pictures/Marvel/Warner Bros. Pictures

Af Kasper Rasmussen
10 maj, 2024

Marvel/Sony studioerne har travlt med at finde Spider-Man 4´s instruktør afløser. Nu hævder et rygte, at ingen ringere end James Wan muligvis kommer bag kameraet,

Efter at Jon Watts valgte at stoppe mens legen var god efter megasuccesen Spider-Man: No Way Home, har Sony Pictures og Marvel studioerne selvfølgelig haft travlt med at finde Spider-Man 4´s instruktør afløser.

Et vildt nyt rygte fra scooper MyTimeToShine hævder, at ingen ringere end James Wan muligvis kommer bag kameraet, da han angiveligt er en af instruktørerne i overvejelsesmixet. Og det rygtede projekt kunne også bringe Black Cat karakteren ind i franchisen.

Wan instruerede begge Aquaman film samt Furious 7. Derfor ville han være et godt valg til at sætte sit spin på Spider-Man, men det er naturligvis stadig uklart, om disse rygter vil blive til virkelighed, da intet er bekræftet endnu.

Dog lyder det både fornuftigt og spændende med Peter Parkers/Spider-Mans udvikling hen imod et større mørke. Wans største force ligger som bekendt i horrorgenren med film som The Conjuring.

Og hvad med Black Cat?

Foto: Marvel Comics

Som det kan ses er hun nok Spider-Man seriens egen udgave af Batmans Catwoman:

Felicia Hardy er nemlig en selvsikker katteindbrudstyv og en konstant torn i øjet på Peter Parker/Spider-Man, hvad enten det er som hans fjende, hans allierede eller noget endnu tættere. For Felicia handler det kun om adrenalinsuset, spændingen ved jagten, og at stjæle ting, som ingen andre kan stjæle. Den sorte kat har aparte livsmål, og hun er mere end villig til at leve op til dem.

Vi siger hermed ja tak til BÅDE Wan og Black Cat!

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.

W
© Copyright - arkaden.dk