Ad Banner

Nyheder

Fyringer hos Bungie

Af Kasper Hansen
30 oktober, 2023

Vi har efterhånden set en del rokader og fyringer på det seneste og nu er det altså Bungie's tur til at svinge pisken.

Det ser ud til, at Bungie er det næste store studie, der oplever massefyringer.

Ifølge Paul Tassi fra Forbes begyndte fyringerne hos Bungie i morges. De berørte afdelinger inkluderer kommunikation, sociale medier og publicering, selvom Tassi siger, at han “ikke er sikker på omfanget endnu”.

“Der ser ud til at være fyringer i gang hos Bungie, mens vi taler,” sagde Tassi.

Jason Schreier tilføjede, at Bungie CEO Pete Parsons “sendte en email til virksomheden i morges for at sige, at de vil holde et teammøde i dag for at tale om ‘nogle nyheder fra Bungie i dag’.”

Én bekræftet medarbejder, der er blevet fyret, er Liana Rupport, Destiny 2-communitymanageren. Hun skrev på Twitter, at hun nu leder efter arbejde.

“Jeg er så hjerteknust,” sagde hun. “Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre herfra… det var mit hjem. Jeg føler mig så tabt.”

Nyheden om fyringerne kommer blot en uge efter, at Connie Booth blev fyret fra Sony. Det blev hævdet, at hun blev fyret på grund af Sonys besværlige skift til spiltjenester, selvom det ikke er blevet bekræftet.

Ifølge Bloomberg har Bungie valgt at udsætte den kommende Destiny 2 expansion The Final Shape til juni i 2024. Marathon bliver også udskudt helt til 2025.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk