Ad Banner

Film og serier

Game of Thrones forfatter deler teaser til nyt Sci-Fi projekt

Foto: movieweb

Af Henrik Brandt
3 juni, 2024

Game of Thrones-forfatter George R.R. Martin deler det første kig på den sci-fi-film, han producerer.

George R.R. Martin, den berømte forfatter af Game of Thrones-serien, har for nylig delt et glimt af en ny sci-fi-film, som han producerer, med titlen The Summer Machine. Denne film siges at være den første i en ny antologiserie.

Det første kig på billedet viser Martin selv siddende midt i, hvad der ligner futuristisk sci-fi-maskineri. Projektet er instrueret af Michael Cassutt, kendt for sit arbejde på The Twilight Zone, og har Lina Esco (S.W.A.T), Charles Martin Smith (The Untouchables) og Matt Frewer (Watchmen) i hovedrollerne. Ifølge Deadline er optagelserne er for nylig afsluttet på en hemmelig placering i New Mexico.

Foto: Mopop

I en udtalelse refererede Martin humoristisk til den berømte Game of Thrones-linje og sagde “Summer is coming,” hvilket parodierer Ned Starks ikoniske “Winter is coming”-citat. På trods af sin involvering i forskellige film- og tv-adaptioner af sit arbejde har Martin udtrykt en generel skepsis over for netop film- og tv-adaptioner og antydet, at de ofte ikke lever op til det originale materiale.

Fans af Martins arbejde kan se frem til dette nye eventyr inden for science fiction samt den kommende anden sæson af House of the Dragon og andre Thrones-relaterede projekter.

Om skribenten:

Henrik Brandt – Skribent & Anmelder

Henrik lever og ånder for fantastiske, eventyrlige og skræmmende oplevelser – både i spil, film og tv-serier. Specielt dyrker han Star Wars, alt inden for superhelte -og gysergenren, og singleplayer-oplevelser på sin Playstation som ekstremsport. I stedet for at gå i kirke, bruger han tiden på at sidde i de hellige biografsales dunkle mørke, og bevidner filmenes fantastiske fortællinger som de er skabt til at blive oplevet.

© Copyright - arkaden.dk