Ad Banner

Film og serier

Game of Thrones: House of the Dragon sæson 2 lander trailer

Foto: HBO Max

Af Jesper Poulsen
15 maj, 2024

Hvis sæson 1 var stilhed før storm, så kan du godt finde sydvesten frem til juni.

Før var det The Lord of the Rings: The Rings of Power, der kunne præsentere en teaser for den kommende sæson. Nu er det så en anden fantasydrama fulgt af intriger, magtsyge, begær, krig og likvideringer, som står for tur. Vi har også tidligere skrevet om, at der var dansk optræden i den kommende sæson, men desværre får vi ikke Amanda Collin at se i denne omgang.

Det gør vi til gengæld 17. juni, hvor seriens anden sæson har premiere. Til den tid har HBO Max skiftet navn og hedder blot Max. Det sker nemlig allerede i næste uge.

Savnede du krig og massenedslagtning i første sæson, så tyder det på, at du ikke bliver skuffet denne gang. Første sæsons opsætning af skakbrikker udmønter sig nemlig i regulære stridigheder med Targaryen-slægten i centrum. De bærende roller spilles af Matt Smith, Olivia Cooke og Emma D’arcy. Summer is coming!

Om skribenten:

Jesper Poulsen – Skribent & Anmelder

Filmanmelder siden 2003. Først på OnFilm, siden CinemaOnline. Pressekortindehaver siden 2004. Jesper har skrevet over 1000 filmanmeldelser og har desuden beskæftiget sig med artikler fra diverse filmsets og -produktioner samt adskillige års dækning af filmpriser som The Oscars, Robert-Prisen og Isbjørnen. Desuden har Jesper skrevet filmbranchens væsentligste nekrologer, dækket pressemøder og lavet skuespillerinterviews med navne som Mads Mikkelsen og Ulrich Thomsen.
© Copyright - arkaden.dk