Ad Banner

Nyheder

Gears Of War: E-Day kommer måske allerede i 2025

Foto: Microsoft

Af Kasper Pedersen
14 juni, 2024

Xbox lader til at have et allerede fyldt 2025

Støvet fra dette års “Summer Game Fest” er så stille og roligt ved at lægge sig, og det samme gælder for et brag af en Xbox Games Showcase, som vi fra Arkaden var ret begejstret for. Starfield: Shattered Space, Stalker 2 og Indiana Jones: The Great Circle, var bare nogle af de titler, Xbox stolt kunne vise frem, med udgivelsesvindue i 2024 – Dertil kan tilføjes at Avowed eftersigende skulle have leaket deres udgivelsesdato ved en fejl til at være til november i år.

Der er også allerede lagt i kakkelovnen for Xbox ejere i 2025 med titler som: Doom: The Dark Ages, Fable og South of Midnight. Efter nye rygter kan Gears of War: E-Day meget vel slutte sig til flokken. For i følge Tom Warren, journalist fra mediet “The Verge”, stræber Xbox sig efter en udgivelse til næste år, som om muligt ligger inden udgivelse af Fable.

Den nyeste trailer til Gears Of War: E-Day tager os tilbage til starten af “Locust” invasionen. Foto: Microsoft.

Det skal pointeres, at Warren siger dette kan have ændret sig med tiden, men af hvad han oprindelig havde hørt, skulle Fable sigte efter en udgivelse omkring oktober/december 2025, og taget i betragtning af vi kun har set en cinematisk trailer af Gears of War:E-Day til showcasen, uden noget tegn på udgivelsesvindue, ville det være vildt hvis det udkom inden Fable.

Gears of War har efterhånden en stor plads i mange Xbox ejeres hjerter, hvor man tager rollen som det testosteron-fyldte muskelbundt, Marcus Fenix, sammen med en håndfuld andre millitant styrker imod den invaderende “Locust”-race. Det næste spil i rækken ser ud til at være en forgænger for historien, med udgangspunkt i starten af invasionen, heraf titlen: E-Day.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk