Nyheder

Grand Theft Auto VI udgivelsesdato på trapperne

Af Sofus Halkjær Wiisbye
8 november, 2023

Det muligvis mest ventede spil er lige om hjørnet. Om ikke andet ved vi nok snart hvornår. Holder du vejret?

UPDATE: Efter vi skrev denne nyhed, har Rockstar Games selv været ude på Facebook og bekræfte Jason Schreier i, at vi får en reveal trailer til december i sammenfald med deres jubilæum.

Rockstar skriver i deres opslag at traileren kommer tidligt i december. Nu er det jo også sådan at Game Awards afholdes d. 7. december, hvilket må siges at være tidligt. Mon ikke Geoff Keighly savler over tanken om at kunne være det event hvor så stor en trailer bliver vist første gang. Jeg kommer i hvert fald til at sidde håbefuldt klistret til min skærm.

Er I spændte? Jeg er så klar på at se hvilke grænser vi skal rykke til i Grand Theft Auto VI.


Ifølge insiderinformation har Take-Two Interactive Software Inc., ejet af Rockstar Games, planer om at annoncere det højt ventede Grand Theft Auto VI i denne uge!

Rockstar Games har efter sigende også planer om at publicere en trailer for GTA VI i løbet af december, sammenfaldende med at de fejrer deres 25 års jubilæum. Der er endnu ikke nogen officiel udtalelse på baggrund af denne information.

Der kan ikke være nogen tvivl om at GTA VI har et kæmpe forventningspres på sig. Vi er vant til at Rockstar Games leverer på deres spil, når det da ikke kommer til remasteringer, og GTA VI bliver, med næsten garanti, et af årtiets vigtigste og største udgivelser. Sidste udgivelse i GTA serien er det andet mest sælgende spil i verden med sine 185 millioner solgte kopier, kun overgået af Minecraft.

Der har været meget fokus på arbejdskultur i spil branchen, og Rockstar har brugt de sidste par år på at gentænke deres interne kultur, efter at udbrændte medarbejdere klagede over “crunch” kultur efter deres sidste kæmpe spil, Red Dead Redemption 2.

Sidste år blev der frigivet timevis af tidligt materiale af GTA VI, efter et hackerangreb kompromitterede Rockstar. To engelske teenagere blev dømt for angrebet tidligere i år. Rockstar udtaler selv at: “(red: Vi) vil introducere jer rigtig til dette næste spil, når det er klart.” Dette kan ses i lyset af den tidligere ændrede arbejdskultur, der undgår “crunch”. Eller at det simpelthen var for tidligt. Om ikke andet satte det ild i fanbasen og har nok virket mere til Rockstars fordel end andet.

Jeg er personligt spændt på at se hvad Rockstar gør med den online version af GTA V, der trives i bedste velgående. Hvordan vil fans og dedikerede aktive spillere reagere på en frisk start? Det vil tiden vise.

GTA VI udfolder sig i en fiktionel version af Miami og har denne gang to protagonister, en mand og en kvinde.

Take-Two har planlagt at rapportere deres indtjening i dag, onsdag d. 8. november.

Sofus Halkjær Wiisbye – Skribent & Anmelder


Tidligere professionel dykker med kandidatgrader i marinebiologi og bioinformatik. Fantasy/Sci-fi entusiast, der elsker især bogserien The Malazan Book of the Fallen, soulsborne-spil, og Monster Hunter-spillene. Et godt indiespil som Hollow Knight har også vundet mit hjerte. Kendt som Raid/Dungeon Sherpa i Destiny 2.


© Copyright - arkaden.dk