Ad Banner

Nyheder

Hades 2 – opdatering 2 – ændrer alle aspekter i spillet

Af Nicklas Egebæk Hansen
5 juni, 2024

Hades 2 udviklerne, Supergiant, lovede at der senere på året ville komme en stor balancerings patch. Det ser ud til, at senere er nu! En ny opdatering kommer med store ændringer til den populære rogue-like titel.

“Blandt forbedringerne i denne patch kan man finde mange nye UI ikoner, samt våben-relaterede ændringer, som skal forbedre kernen i kampsystemet og valgene omkring det”, udtaler Supergiant i deres patch notes. “Jeres tilbagemeldinger og frivillig spildata hjælper og inspirerer vores ændringer, så tak for at spille!”.

Hvad ændringer rent faktisk byder på, kan du se nedenfor. Til at starte med, er samtlige våben man kan låse op for blevet ændret.

 1. Witch’s Staff: Special slår fjender væk, men ikke i så høj grad som før; Omega Special er nu hurtigere.
 2. Sister Blades: Special får fjender til at vakle i længere tid og angrebs visuelle FX matcher hitbox bedre.
 3. Umbral Flames: Angreb er større og hurtigere; Omega Attack lader hurtigere og bruger mindre magi; Special giver hastighedsboost, men mindre skade; Omega Special kan lades men man bevæger sig
 4. Moonstone Axe: Omarbejdet Special laver nu en barrierer; Omega Attack lades hurtigere; Omega Special lades hurtigere
 5. Argent Skull: Omega Attack lader hurtigere og rammer et større område
Gameplay fra Hades 2, Supergiant Games

Dette er blot våbenopdateringerne. Derudover er Nocturnal Arms blevet justeret, med nogle reworks til følge. Ydermere er utallige af Daedalus´ Hammer opgraderinger blevet lavet om, eller fjernet, og erstattet af helt nye effekter. Her er nogle få af ændringer.

 1. Rapid Thrasher (Staff): Ny! Alle dine angreb bliver hurtigere
 2. Mirrored Thrasher (Staff): Ny! Alle dine angreb rammer to gange, men du tager mere skade
 3. Knives (Blades): Ny! Dine Dash-Strike fyrer også utallige Special knive i en faneform
 4. Mega Spark (Flames): Ny! Alle dine angreb er længere og skader mere
 5. Dashing Heave (Axe): Fjernet skadesbonus; i stedet rammer den nu to gange
 6. Mega Driver (Skull): Ny! Dine Specials er rejser længere og du tager mindre skader mens du bruger dem

For at det ikke er løgn, så er en masse Hexes of Selene også blevet gjort stærkere. Det kræver generelt mindre Magi. Flere fjender er blevet stærkere, og timeren stopper nu i Charons butik. Sidst, kan du nu også spille spillet udelukkende med tastatur, hvis du finder en ny keybind til angreb og special. Det er en stor patch som kommer til at ændre spillet markant, og man kan kun se frem til hvad de finder på af ændringer i den næste store opdatering.


Om skribenten:

Nicklas Egebæk Hansen – Skribent & Anmelder


Uddannet inden for IT og brugerdesign. Spilverdenen åbnede sig for ham ved Pokémon Red til GameBoy i halvfemserne. Siden har Dark Souls trilogien vendt op og ned på forståelsen for, hvad spil kan – Dark Souls er til dato den bedste spiloplevelse for ham. Han nyder at analysere spil og alle de komponenter de består af; Gameplay kommer dog altid i første række for ham.

© Copyright - arkaden.dk