Ad Banner

Nyheder

Harry Potter: Quidditch Champions udkommer 3. september til konsol og PC

Foto: Warner Bros. Entertainment

Af Nicklas Egebæk Hansen
8 juni, 2024

Et spil med fokus på Quidditch har nu sin officielle udgivelsesdato. Den første officielle trailer til Waner Bros. næste Harry Potter satsning er blevet udgivet til årets Summer Game Fest.

Vi vidste allerede sidste år, at et spil i Harry Potter universet med fokus på Quidditch var under udvikling. Nu er den første officielle trailer kommet, sammen med en udgivelsesdato.

Er du en stor fan af JK Rowlings troldmands-univers, så kan du godt skrive tirsdag den 3. september i kalenderen. Her udgiver Warner Brothers Entertainment titlen Harry Potter: Quidditch Champions. Udvikleren er Unbroken Studios, som nok er mest kendt for at være med til at udvikle en kritiseret titel fra tidligere i år – Suicide Squad: Kill the Justice League.

Traileren udgivet ved nattens Summer Game Fest

Dette er en titel mange har set frem til, siden Hogwarts Legacy, som ikke fik inkorporeret Quidditch i deres spil. Tiden må vise, om spillet kan leve op til de mange forventninger, som fans af serien verden over har.


Om skribenten:

Nicklas Egebæk Hansen – Skribent & Anmelder


Uddannet inden for IT og brugerdesign. Spilverdenen åbnede sig for ham ved Pokémon Red til GameBoy i halvfemserne. Siden har Dark Souls trilogien vendt op og ned på forståelsen for, hvad spil kan – Dark Souls er til dato den bedste spiloplevelse for ham. Han nyder at analysere spil og alle de komponenter de består af; Gameplay kommer dog altid i første række for ham.

© Copyright - arkaden.dk