Nyheder

Hogwarts Legacy til Switch mangler en kæmpe feature

Af Simon Nielson
14 november, 2023

Hvad der måske var et af troldmandsspillets største salgspunkter tilbage i februar, da det blev udgivet for første gang, ser nu ud til at være væk fra Nintendo Switch-porten.

Avalanche Software ser ud til at have lavet en forsvindingsbesværgelse på en af deres største features i det ekstremt succesfulde spil, Hogwarts Legacy. Spillet udkommer i dag til Nintendo Switch, hvilket har fascineret mange spillere … For hvordan kan et spil af den størrelse nogensinde komme til at køre problemfrit på et stykke hardware med den alder på bagen? Det har Avalanche Software muligvis også undret sig en smule over i arbejdsprocessen, men løsningen ser de ud til at have fundet i flere loadingskærme.

Udviklere bag spillet har tidligere udtalt, at deres største prioritet med Switch-versionen af spillet var at lave den absolut bedste spiloplevelse for deres fans. Selvom målsætningen hele tiden har været klar, har de dog alligevel måtte gå på kompromis med deres open-world-feature (som var et deres største salgspunkter i første udgivelsesperiode), der ser ud til at have fået et lidt andet udseende. Loadingtiderne har nemlig fået et gevaldigt nøk opad. Se mere i videoen fra SwitchUp her:

Ifølge videoen kan vi f.eks. forvente at skulle vente helt op til 30-50 sekunder på at gå fra en del af Hogwarts-slottet til en anden. Selvom der også var loadingtider i de oprindelige Hogwarts Legacy-versioner til PS5, Xbox Series X og PC tilbage i februar, var de alligevel ikke så fundamentale. Switch-spillere kan altså forvente at skulle bruge en hel del tid på diverse loadingskærme, hvis de vælger at gå ombord på Hogwarts Express-toget endnu en gang.

Da spillet blev udgivet første gang tidligere på året, var spillere og anmeldere positive, hvilket har resulteret i en Metacritic-score på hele 84. Derfor bliver det også endnu mere spændende at se, hvordan modtagelsen de næste par dage bliver på det massive troldmandsspil til Switch-konsollen.

Simon Nielson – Skribent & Anmelder


Simon arbejder til daglig med marketing, men hans fritid er prydet med gaming i alle former. Han elsker især at spille store RPG’er, som man kan synke tonsvis af timer i. Hvis der dog ikke er tid til den type spil, er et lille indiespil i ny og næ også en vej ind til hans hjerte

© Copyright - arkaden.dk