Ad Banner

Film og serier

Ingen sørøverhistorie: To nye Pirates of the Caribbean-film under udvikling

Foto: Disney Studios

Af Kasper Rasmussen
8 juli, 2024

Pirates of the Caribbean Reboot får ny opdatering fra sin producent, men ingen vil inkludere Johnny Depp som Jack Sparrow

Siden den sidste Pirates of the Caribbean-film har fans ivrigt ventet på en efterfølger. Efter år uden bekræftelse er der endelig gode nyheder: ikke kun én, men to nye film er nu under forberedelse.

Mens han promoverede Frækkere end politiet tillader: Axel F., fortalte producer Jerry Bruckheimer til ComicBook.com, at en ny Pirates of the Caribbean-film er i støbeskeen. Interessant nok vil denne være et reboot.

Han bekræftede, at de i øjeblikket udvikler manuskriptet, som skal være afsluttet om ‘en måned eller deromkring’. Beslutningen ligger dog hos Disney om, hvorvidt manuskriptet lever op til deres standarder, hvilket Bruckheimer håber, det vil.

Han udtaler:

“Vi har et manuskript, der bliver skrevet lige nu. Forhåbentlig kommer det ind om en måned eller deromkring, og det bliver så godt, som jeg tror, det vil være. Så lad os håbe, at Disney kan lide det, og de giver os en mulighed for at lave det.”

Jerry Bruckheimer

Derudover bekræftede han, at der er planlagt en anden film, som vil følge begivenhederne i Dead Men Tell No Tales, og han vil også instruere den.

Bruckheimer bekræftede også, at ingen af de nye film vil have Johnny Depp som Jack Sparrow. På grund af de seneste kontroverser, der involverer Depp, har Disney besluttet at kappe båndene til skuespilleren. Bruckheimer nævnte, at hvis det var op til ham, ville Depp vende tilbage, men Disneys beslutning står ved magt.

Derudover bekræftede Bruckheimer, at Keira Knightley (Elizabeth Swann) og Orlando Bloom (Will Turner) heller ikke vender tilbage til deres roller. I stedet introduceres en ny rollebesætning. Den primære årsag til denne ændring ser ud til at være planlægningskonflikter, hvilket gør det lettere at samle et nyt ensemble i stedet for at vente på, at visse aktører er tilgængelige.

Glæder vi os?

Mens vi venter, mon Warner Bros. Pictures ikke snart gider at reboote denne?:

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.

© Copyright - arkaden.dk