Nyheder

It Takes Two imponerer i sin treårige eksistens

Foto: Hazelight Studios

Af Kasper Hansen
29 marts, 2024

Hazelight Studios seneste titel It Takes Two har nu rundet 16 millioner solgte eksemplarer på 3 år. Ydermere er der 30 millioner der også har spillet det

It Takes Two rundede den imponerende milepæl på over 16 millioner solgte enheder på sin tredje årsdag. Det banebrydende co-op-eventyr fra Josef Fares’ Hazelight Studios, født af et samarbejde med Electronic Arts i 2021, har ikke blot indkasseret adskillige priser og hyldester, men har også formået at fortrylle et stort publikum på tværs af globale skærme.

I en bevægende fejring af spillets triumferende rejse delte Hazelight Studios den glædelige nyhed på deres officielle Twitter-konto. Den oprindelige lancering den 26. marts 2021 markerede begyndelsen på en episk saga, der nu har nået en hidtil uset højde. Med over 16 millioner enheder solgt er It Takes Two blevet en verdensomspændende sensation og et ikonisk bidrag til gaming-landskabet.

En anerkendt milepæl

Ved denne anledning ønskede Hazelight Studios at udtrykke deres dybfølte taknemmelighed over for den overvældende støtte fra fansene. Med en dybtfølt tak til de loyale tilhængere, der har rejst sammen med spillet, blev det proklameret:

“I dag markerer ikke blot den tredje årsdag for It Takes Two… Spillet har nu overskredet grænsen på 16 millioner solgte enheder! Det er forbløffende at tænke på, at over 30 millioner fans har oplevet vores kreation. Vi er dybt taknemmelige og elsker jer alle så meget. Hvad en fantastisk måde at indlede et år, der tegner til at blive ekstraordinært…”

Som en særlig antydning om en fortsættelse af succesen, kaster Hazelight Studios et forventningsfuldt blik på fremtiden, hvilket efterlader fansene i spændt forventning. Efter at have ekspanderet sin rækkevidde til Nintendo Switch i 2022, fortsætter It Takes Two med at fange hjertet og sindene hos spillere og kritikere verden over med sin dybt rørende fortælling om familie, mørk humor og bemærkelsesværdige platformselementer.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk