Nyheder

James Bond-ejere ville ikke mere: Men det ændrede danske spilfolk på

Foto: IO Interactive

Af Carl Nielsen
9 november, 2023

Der var ingen interesse for flere James Bond-spil fra rettighedshaverne, før danske IO Interactive kom med deres vision for et nyt spil i franchisen.

Indehaverne af rettighederne til James Bond-franchisen var ikke interesserede i at lave flere computerspil, før danske IO Interactive dukkede op med deres Project 007.

Det fortæller IO Interactive-medejerne Hakan Abrak og Christian Elverdam til Edge Magazine.

“Vores indtryk var klart, at de ikke ledte efter et spil på det tidspunkt,” siger Abrak. “Og jeg synes, det er rimeligt, at de måske ikke har været super tilfredse med nogle af de senere spil.”

Der har ikke været en James Bond-udgivelse i et stykke tid, men de seneste to var 007: Blood Stone fra 2010 ​​og 007 Legends 2012 – ingen af dem havde særlig stor succes.

Til forskel fra disse traditionelle skydespil, pitchede IO Interactive et spil, der var mere fokuseret på spion-arbejdet og mindre fokuseret på endeløs vold, fortæller Elverdam.

Project 007 blev annonceret i 2020, men IO interactive har stadig ikke sagt meget om det. Vi ved dog, at det vil have en original historie. Udvikleren sætter også Hitman på pause, mens de arbejder på James Bond-spillet.

Udover James Bond-spillet arbejder IO Interactive på et online fantasy RPG.

“Vi begiver os ud på et nyt eventyr. Et, der udvider vores kreativitet, vores evner og i en eller anden forstand vores identitet. Vi bygger en ny verden, en ny IP: en online fantasy RPG,” har studiet tidligere beskrevet.

© Copyright - arkaden.dk