Ad Banner

Film og serier

“Jeg har brug for en yngre Mad Max, ikke Mel Gibson”, siger Furiosa-instruktøren George Miller

Foto: Warner Bros. Pictures

Af Kasper Rasmussen
13 maj, 2024

Miller udelukker en tilbagevenden for Lethal Weapon-stjernen, da han ikke er interesseret i historier om en ældre Max

Furiosa: A Mad Max Saga er så småt begyndt at få buldrende rosende anmeldelser, inden den forestående premiere 24. maj.

I et interview med youtuberen Jake’s Takes blev George Miller spurgt, om Mel Gibson kunne vende tilbage i en mulig kommende Mad Max-film med en ældre version af Mad Max karakteren. Miller udelukkede dog en tilbagevenden for Lethal Weapon-stjernen og sagde, at han ikke var interesseret i at udforske historier om en ældre Max:

“Der er ingen historie, jeg gemmer på, der har en ældre karakter, som, du ved, en Harrison Ford eller så videre. Det er ikke… historien opstod ligesom sig selv på Fury Road. Det er ikke som en Unforgiven eller en af de slags film, hvor det virkelig er en gammel, udbrændt person, der kommer tilbage endnu en gang. Det er meget… Jeg mener, der er sandsynligvis historier at fortælle …men…

Jeg ved ikke, hvad der sker med Max, når han bliver i 60’erne eller sådan noget. Det har jeg ikke engang tænkt på. Jeg tænker meget mere på karaktererne omkring tiden, 40 eller 50 år, efter hele samfundets sammenbrud.”

George Miller

Selvom Millers kommentarer altså ikke definitivt helt udelukker en tilbagevenden for Gibson, er det altså ikke hans kreative prioritet.

Mere Max?

Imens Miller lavede Fury Road, afslørede han også, at han skrev en historie om Maxs rejse året før han mødte Furiosa og Immortal Joes koner. Så det ser altså ud til, at denne historie kunne være den næste Mad Max-film, som Miller ønsker at lave i fremtiden. Som sådan er det sandsynligvis også det bedste træk for franchisen, siden karakteren blev omarbejdet med Tom Hardy i Fury Road. Det er naturligvis stadig uklart, om Hardy vender tilbage, hvis filmen går en udvikling i møde.

Mel Gibson medvirkede i de tre første banebrydende Mad Max-film, der gav ham Hollywood-billetten til sin store stjernestatus.

Du kan se hele interviewet her: Eller læse mere her, her og her

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk