Ad Banner

Nyheder

Lovende survival spil har allerede ramt 100.000 solgte kopier

Af Nicklas Egebæk Hansen
3 juni, 2024

Survival spil trives for tiden. Palworld, Enshrouded og Sons of the Forest har allerede mange spillere, men nu er endnu en titel klar til at tage kampen op om spillernes tid.

Har du drømt om at styre en stamme, sat i en verden som minder om det antikke Aztekerrige? Så kunne CampFire Studios nyligt udgivede titel være noget for dig. Begiv dig ud i en åben sandboks-verden som “The Last One” og udvid din klan, indtil du kan opklare de mystiske hændelser i denne verden.

Noget som adskiller denne titel fra mange andre i samme genre, er en maske man bærer i spillet. Den gør spilleren i stand til at, ehm, “låne” evner fra enhver NPC i spillet. Nye masker kan låses op, som gør at man kan få flere evner til de oldgamle helte, som gik på jorden længe før dig. Som i mange af de andre titler, kan man herefter sætte dem i gang med automatiseret arbejde, såsom at høste, bygge, osv.

Gameplay fra Soulmask

Siden spillets early-game udgivelse den 31. maj, har spillets udvikler lavet en udtalelse, hvori de takker de allerede 100.000 spillere for deres støtte. Dette tal er opnået på blot 31 timer. “På blot fire timer siden udgivelsen, har vi nået top 2 på den globale bestseller liste. Efter otte timer nåede vi top 1 over betalte spil i verden! Alt imens vi opnåede top 1 i solgte spil i USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Frankrig, Japan og Brasilien!”

Spillet ligger da også lige nu med en “Very Positive” vurdering, baseret på omkring 1800 anmeldelser. Især dets polerede early-access, ambitiøse mekanismer, samt rekruteringssystemet, sikre Soulmask god respons i den første periode. Spillet sælges ikke til samme priser som en AAA-titel, og det kan lige nu fås for 185 kroner på Steam.


Om skribenten:

Nicklas Egebæk Hansen – Skribent & Anmelder


Uddannet inden for IT og brugerdesign. Spilverdenen åbnede sig for ham ved Pokémon Red til GameBoy i halvfemserne. Siden har Dark Souls trilogien vendt op og ned på forståelsen for, hvad spil kan – Dark Souls er til dato den bedste spiloplevelse for ham. Han nyder at analysere spil og alle de komponenter de består af; Gameplay kommer dog altid i første række for ham.

© Copyright - arkaden.dk