Ad Banner

Nyheder

Mario i nye gamle klæder: De tre største nyheder fra Nintendo Direct

Af Torsten Cordes
22 juni, 2023

Nintendo afslørede nylig deres kommende udgivelser og remakes til Nintendo Switch under deres showcase. Her er højdepunkterne ifølge Arkaden

Efter Xbox og PlayStation samt Summer Game Fest’s showcases de seneste uger, er det nu blevet Nintendos tur til at præsentere deres kommende planer for Nintendo Switch. Det skete 21. juni under deres Nintendo Direct showcase. Indtil videre har 2023 været et yderst succesfuldt år for Nintendo, især på grund af deres satsning på det store lærred med filmen ‘The Super Mario Bros. Movie’, som allerede har vist sig at være en stor succes og den bedst sælgende film i 2023 indtil videre.

Her er nogle af de kommende spil fra Nintendo Direct showcase, som Arkaden ser mest frem til at opleve.

Super Mario RPG’

Det højtelskede ‘Super Mario RPG’ fra 1996 får en grafisk overhaling, og får også remixet det originale soundtrack. Spillet var enormt populært, da det udkom og har siden fastholdt en lille dedikeret fanskare. Det ser umiddelbart ikke ud til, at der er ændret det store på spillet udover grafikken og lyden. ‘Super Mario RPG’ udkommer til Nintendo Switch 17. November i år.

Du kan se mere til ‘Super Mario RPG’ her:

Vampire Survivors’
‘Vampire Survivors’ har været et stort hit på PC, Xbox og smartphones. Og nu kommer det endelig også til Nintendo Switch. Det er dog ikke den eneste gode nyhed. Når spillet kommer til Nintendo Switch kommer det med en co-op funktion, så du kan spille spillet med dine venner. Vampire Survivor udkommer 17. august, hvor co-op funktionen også bliver tilgængelig på andre platforme.

Du kan se mere til ‘Vampire Survivors’ her:Super Mario Bros. Wonder’

Det bliver ikke et mere klassisk Mario-spil end det her. ‘Super Mario Bros. Wonder’ er et traditionelt Mario-spil i bedste 2-D side-scrolling stil. Det ser dog ud til, at der også er lagt et par overraskelser ind, blandt andet ser det ud til at Mario kan blive til en elefant. Spillet udkommer til Nintendo Switch 20. oktober i år.

Du kan se mere til  ‘Super Mario Bros. Wonder.’ her:


Om skribenten:

Torsten Cordes – Journalist

Torsten Cordes er journalist og tidligere landsholdsspiller i ‘Starcraft Broodwar’. Han har en stor passion for strategispil, MOBA’er og kortspil som Magic: The Gathering. Han har tidligere skrevet en del om e-sport, men fokuserer i dag mere på kulturen omkring spil. 


Om skribenten:

Carl Nielsen – Redaktør

Carl Nielsen er redaktør på Hardwire. Han har tidligere skrevet om spil og spiludvikling for Gamereactor og Version2. Carl har en stor interessere for spil i alle de farver og former, de kommer i, men har en særlig svaghed for kortspil og deckbuildere – og misser ikke en mulighed for at nævne, at han var blandt de otte finalister ved danmarksmesterskaberne i samlekortspillet ‘Flesh and Blood’.

© Copyright - arkaden.dk