Ad Banner

Film og serier

Mark Wahlberg i nyt-look-chok: Udstillet som patetisk, skaldet psykopat

Foto: Lionsgate Motion Picture Group

Af Kasper Rasmussen
28 juni, 2024

Superstjernen Mark Wahlberg bliver normalt omtalt som en sexet skuespiller. Nu ligner han mest Gargamel fra Smølferne i en ny trailer

Det er flere år siden, at Hollywoods bedst betalte skuespiller sidst spillede en psykopatrolle. En af Mark Wahlbergs gennembrudsroller var som en besat kæreste i filmen Fear. Det ser nu ud til, at det er den Mark Wahlberg vi får i Flight Risk, dog måske lidt mere nedtonet. Eller er det nedklippet?

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan Mark Wahlberg ville se ud, hvis han var skaldet? Så er du heldig, for det er noget, vi får med den Mel Gibson-instruerede nye film Flight Risk. Men ud over Wahlbergs hårgrænse er Flight Risk en actionthriller, der foregår ombord på et lille fly under en flyvning.

Du kan se traileren her:

Mel Gibson vender tilbage til instruktørstolen for Flight Risk, hans første film, han har instrueret siden Hacksaw Ridge fra 2016.

Mark Wahlberg ser ud til at more sig kosteligt med sin latterlige accent. Som Flight Risk’s trailer afslører, har Mark Wahlbergs karakter, med den umodne omvendte baseballkasket og hans accent, naturligvis noget i ærmet. Overraskelse: Wahlbergs karakter er ikke rigtig sydlandsk – han er selvfølgelig en lejemorder!

Filmen får biografpremiere den 17. oktober i år.

Copyright: Peyo

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk