Nyheder

Microsoft afslører Xbox’s november opdatering

Af Kasper Hansen
30 november, 2023

Microsoft har løftet sløret for Xbox's november opdatering, der introducerer en række nye funktioner skræddersyet til PC-gamere, heriblandt kompakt tilstand.

Et indslag fra xbox i denne måneds opdatering er introduktionen af en ny kompakt tilstand inden for Xbox-appen på PC. Beskrevet af Microsoft som “en banebrydende funktion, der forbedrer spiloplevelsen gennem en mere intuitiv brugergrænseflade på mindre skærme,” samler kompakt tilstand sidebjælken i ikoner, hvilket giver gamere ekstra plads til problemfri udforskning af indhold.

Denne funktion er nu let tilgængelig og er blevet integreret i den seneste opdatering til alle Windows-enheder, inklusive bærbare gaming-løsninger som Asus ROG Ally og Lenovo Legion Go.

Derudover kan spillere nu vælge kun at vise ulæste meddelelser i notifikationsmenuen på Xbox-appen på PC, hvilket strømliner deres oplevelse af in-app-kommunikation. For at tackle potentielle problemer med spiltjenester eller manglende indhold under lanceringen af Xbox-appen på PC introducerer Microsoft Gaming Services Repair Tool, en tilføjelse for en mere problemfri spiloplevelse.

På konsolfronten udvider Microsoft sprogunderstøttelsen med inkluderingen af japansk sprogstøtte til både fysiske og virtuelle tastaturer. En ny notifikationsfunktion er blevet tilføjet, der informerer spillere, når et ønsket spil er tilgængeligt på Xbox Free Play Days, hvilket giver Game Pass-abonnenter mulighed for at udforske udvalgte titler fuldt ud hver weekend uden ekstra omkostninger.

For ekstra bekvemmelighed kan spillere nu bruge telefonautentifikation til at indløse belønninger direkte fra deres konsoller. Derudover er der udrullet en firmwareopdatering til Xbox trådløse controllere, der adresserer fejl og aktiverer Skift-tilstand for tastatur mapping på Elite Series 2 og Xbox Adaptive Controllere gennem Xbox Accessories-appen.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk