Nyheder

Naughty Dog afslører flere detaljer om den kommende roguelike survival mode, No Return

Af Kasper Hansen
6 december, 2023

The Last Of Us part 2 Remastered er meget tæt på at se dagens lys, og med den udgave har Naughty Dog altså smidt ekstra krydderi på tilværelsen, med en Roguelike Suvival mode kaldet No Return

19 januar bliver dagen hvor folk kan anskaffe sig den remastereret udgave af The Last Of Us part 2.
Forskellen fra part 1 og part 2’s udgaver er, at denne gang kan du erhverve dig det for omtrent 70kr i en PlayStation 5 opgraderingen, hvis du altså allerede ejer PlayStation 4 udgaven digitalt. Hvis ikke, så er man nødsaget til at skulle give fuld pris, hvilket det i min optik også er værd. Dog kun hvis man ikke har gennemspillet det en gang før.


Spiltypen No Return har også fået en trailer med på vejen.

No Return giver spillere mulighed for at vælge deres egen vej og udfordre deres færdigheder i tilfældige encounters i kendte områder fra The Last of Us Part II’s kampagne. Døden er permanent, så fiasko betyder tab af våben og opgraderinger. Under hver runde skal spillere vælge forskellige encounters, der påvirker gameplay og belønninger. Mellem kampene vender du tilbage til dit skjulested, hvor du forbereder dig på næste kamp, ved at vælge fra en opslagstavle.

Hvis du når helt til slutningen, står du over for en af seks bosser. Du kæmper mod velkendte fjender på nye måder. Uanset om du vinder eller taber, får du en score og rangering baseret på din præstation.

Næste runde i No Return er aldrig helt den samme runde. Du står over for fire udfordringstyper: Assault med bølger af fjender, Capture hvor du bryder ind for at få værdifulde forsyninger bevogtet af fjender, Holdout hvor du og en AI-makker forsvarer mod Infected, og Hunted hvor du skal overleve mod endeløse fjender indtil tidens udløb.

Udover at overleve tilbyder No Return også genstande, der fortsætter fra runde til runde. Selvom du ikke når til bosskampen, arbejder du stadig på at låse op for nye karakterer, skins og mere. man Starter med Ellie og Abby, og kan fremtidigt låse op for andre karakterer fra The Last Of Us Part 2 kampagnen, som Dina, Joel, Tommy og Jesse. Lev, Yara, Mel og Manny vil også være tilgængelige, ved at gennemføre udfordringer.

Menuen hvor du vælger din helt.

Hver karakter har unikke egenskaber, der tilbyder forskellige spillestile. Dina har f.eks. fælder og stun-bomber. Hun har også en opgradering i hendes færdighedstræ til at lave dobbelt så mange bomber. Abby har en opgraderingsopskrift til nærkamp og helbreder ved nærkamptræf.


Om skribenten:

Kasper Hansen – Skribent & Anmelder


Kasper har tidligere været skribent og anmelder for GamersLounge. De kompetitive spil som FIFA, Hearthstone og Call Of Duty-serien er nogle, han bruger mange timer på. men via en voksende passion har han også skabt en stor kærlighed til historiedrevne spil – særligt AAA-spil.

© Copyright - arkaden.dk