Nyheder

Nine Sols: Et Metroidvania/Souls-like spil udkommer d. 29 maj

Foto: Red Candle Games

Af David Darville
1 april, 2024

Red Candle Games, kendt for spil som 'Detention' og 'Devotion', er nu klar med deres næste spil, 'Nine Sols', der udkommer den 29. maj.

Nyheden kommer fra Game Informer, der fortæller, at spillet tager skridtet ind i actiongenren, hvilket er inspireret af det kritikerroste Souls-like spil Sekiro: Shadows Die Twice.

Nine Sols har en tegneserieagtig grafisk verden, hvor elementer af science fiction og cyberpunk fusioneres med østasiatisk mytologi. Historien drejer sig om hovedpersonen, Yi, en kriger, som genopstår i byen New Kunlun, skabt af ni guddommelige væsener. På overfladen virker byen som en utopi, men Yi opdager snart en mørk hemmelighed og beslutter sig for at bekæmpe de ni herskere i en søgen efter sandhed og hævn.

Spillet er et 2D Metroidvania, hvor spillerne kan se frem hurtige kampsekvenser og et pareringssystem, der henter inspiration fra Sekiro, med et våbenarsenal, der inkluderer et sværd og en bue. Spillets verden indeholder også komplekse bosser, hemmeligheder og allierede NPC’er. Spillet lanceres først på Steam, men udviklerne har planer om senere at udgive det på både Nintendo og PlayStation. Demoen er allerede tilgængelig på Steam fra i dag

David Darville – Skribent & Anmelder


David har en Master i IT-ledelse, hvor digitalisering var et af de primære interessepunkter i hans uddannelse. Han har også en baggrund som skribent hos Det Danske Gaming Forum. Han excellerer især inden for FPS-spil som Warzone, men hans hjerte banker for udfordringerne i Soulslike-genren. Med en controller i hånden siden den første Nintendo blev tilsluttet familiens gamle 28” billedrørs-TV, brænder hans passion for at udforske gaming-universet stadig stærkt.

© Copyright - arkaden.dk