Ad Banner

Nyheder

Nintendo er på vej med en Legend of Zelda-film

Af Rasmus Lund-Hansen
7 november, 2023

Sammen med Maze Runner-instruktør og Spider-Man-producer

Først gik Super Mario til filmen, og oven på den megasuccess har Nintendo åbenbart fået blod på tanden. Her til aften har den japanske spilkæmpe afsløret, at en film baseret på The Legend of Zelda-spillene er under udvikling.

Modsat The Super Mario Bros. Movie bliver Zelda-filmen ikke en animationsfilm, men i stedet en traditionel film med kameraer og skuespillere.

Zelda-filmen skal produceres af Nintendos egen spil-nestor, Shigeru Miyamoto, sammen med Hollywood-produceren Avi Arad. Sidstnævnte har produceret en lang række superheltefilm, blandt andet den første Iron Man, samtlige Spider-Man-film, såvel som den noget fesne Uncharted-film.

Instruktør bliver Wes Ball, der har instrueret de tre Maze Runner-film samt den kommende Kingdom of the Planet of the Apes. Filmen vil være en samproduktion mellem Nintendo og Sony Pictures, der også deler finansieringen mellem sig.

Der er ikke sat nogen dato for hvornår, vi kan forvente at se filmen i biograferne. Men der går nok en rum tid endnu, da projektet kun er i udviklingsfasen – hvilket i filmsprog betyder, at der næppe er et færdigt manuskript endnu.
© Copyright - arkaden.dk