Ad Banner

Nyheder

Nintendo: Vi afslører snart Switch-efterfølger

Foto: Nintendo

Af Rasmus Lund-Hansen
7 maj, 2024

Men det bliver ikke i juni

Den aldrende Nintendo Switch er tæt på at være den bedst sælgende konsol nogensinde, men den har også mange år på bagen. I syv år har den lille hybridkonsol uddelt øretæver til konkurrenterne, og efter så lang tid, er der mange Nintendo-fans, der længes efter en ny konsol.

Rygterne har svirret længe, og nu har Nintendo omsider selv taget bladet fra munden: Ja, der er en afløser til Switch på vej, og den bliver formelt afsløret i dette regnskabsår.

Meldingen kommer via Twitter, hvor Nintendo-præsident Shintaro Furukawa skriver:

This is Furukawa, President of Nintendo. We will make an announcement about the successor to Nintendo Switch within this fiscal year. It will have been over nine years since we announced the existence of Nintendo Switch back in March 2015. We will be holding a Nintendo Direct this June regarding the Nintendo Switch software lineup for the latter half of 2024, but please be aware that there will be no mention of the Nintendo Switch successor during that presentation.

Shintaro Furukawa via Nintendos Twitter

Nintendos regnskabsår løber fra 1. april til 31. marts. Med andre ord har Nintendo altså givet sig selv en deadline for afsløring af Switch-efterfølgeren, der hedder 31. marts 2025.

De mest vedvarende rygter om den kommende Switch-afløser lyder, at den nye konsol fortsætter med hybridkonceptet fra Nintendo Switch, så den altså både kan bruges håndholdt og sluttes til fjernsynet. Angiveligt vil den være bagudkompatibel med den eksisterende Nintendo Switch, og få en ydeevne, der er på linje med PlayStation 4.

Om skribenten:

Rasmus Lund-Hansen – Medredaktør


Rasmus’ største frygt er at blive en sur, gammel mand. Derfor lever han på en streng diæt af Nintendo og små indiespil, obskur hip-hop og elektronisk musik ingen har hørt om.

© Copyright - arkaden.dk