Ad Banner

Film og serier

Ny Deadpool & Wolverine-trailer afslører ny superskurk: Sabretooth!

Foto: Marvel Studios

Af Kasper Rasmussen
29 juni, 2024

Hugh Jackmans Wolverine lægger sig ud med Sabretooth i seneste Deadpool & Wolverine Clip

Sabretooth er blandt de øverste niveauer af brutale Marvel-skurke i betragtning af kombinationen af hans mutantkræfter – herunder en helbredende faktor, overmenneskelig smidighed og dyriske kløer og hugtænder – og hans modbydelige glæde ved at forårsage død og ødelæggelse. Han er kendt for sin rolle som ærkefjende af X-Men-legenden; Wolverine.

Sabretooth, også kendt som Victor Creed, er en mutant. Hans mutation gav ham en regenerativ helbredende faktor, som igen bremsede hans aldring. Ligesom Wolverine forbliver Sabretooths præcise alder og den nøjagtige sandhed i hans baggrundshistorie omstridt – selvom flere forskellige beretninger er blevet givet af Marvel gennem årene. Karakteren er selvfølgelig berømt for sine fysiske mutationer, især hugtænderne, der punkterer hans ondsindede smil. Generelt skifter det omfang, hvori hans dyriske træk definerer karakterens udseende, med forskellige kreative fortolkninger.

Det afgørende er, at Sabretooths dyriske natur strækker sig til hans sanser og giver ham overmenneskeligt syn, lugt og hørelse. Han er også utrolig adræt og holdbar, hvilket kombineret med hans superstyrke og hurtighed gør ham til en dødelig trussel mod Marvel-universets grundlæggende mennesker. For Marvels supermægtige krigere forbliver Sabretooth en af de farligste mulige modstandere, de kunne møde, da hans magtsæt fremhæves af hans rene glæde ved at forårsage død og ødelæggelse.

Okay, det lyder jo lovende og godt, ikke? Og nu bliver han afsløret som superskurk i Marvels kommende Deadpool & Wolverine-trailer:

Deadpool & Wolverine åbner i biograferne den 24. juli 2024, og billetterne er allerede til salg.

Analytikere forudser, at Deadpool & Wolverine kan blive en af sommerens hotteste film med en åbningsweekend på 200 millioner dollars. Hvis filmen formår at indtjene 300 millioner dollars, vil den sammen med årets pt. største konkurrent, Inderst Inde 2, være sommerens mest succesfulde film.

Lidt spoiler-“guf”:

I traileren ser vi Hugh Jackmans Wolverine ivrig efter at bruge sine kløer mod sin gamle rival Sabretooth, mens Deadpool hepper fra sidelinjen med sin karakteristiske humor.

Sabretooth var en af de første mutanter, vi så i X-Men-filmene, og i den første film fra 2000 var han blot en Magneto-henchman, der havde en konfrontation med Wolverine. Nu er han tilbage i multiversets forviklinger over 20 år senere. Traileren refererer til dette tidsrum, mens Ryan Reynolds’ Deadpool trækker CGI-sværd ud af Wolverines hurtigt helende krop. Wolverine og Sabretooth sprinter mod hinanden med kløerne ude, inden traileren slutter.

Bemærk: Nedenstående indeholder potentielt STORE SPOILERE for Deadpool & Wolverine. Du er blevet advaret!

Dette er ikke fans’ første kig på Sabretooth i Deadpool & Wolverine, da lækkede billeder fra optagelserne viste kampen tilbage i december sidste år. Et billede viste Deadpool med Sabretooths afhuggede hoved, hvilket antyder, at Sabretooths tid i MCU måske bliver kortvarig. Der er derfor masser af spekulation om, hvad vi kan forvente af Deadpool & Wolverine baseret på det, vi hidtil har set.

Om skribenten:

Kasper Rasmussen – Skribent & Anmelder

Filmnørd med interesse i alt mellem himmel og jord – både det guddommelige og jordnære. Er det godt er det godt; Skidt er det skidt. Har tidligere skrevet for Citylights, Pixel.tv og The Movser. Kan opleves som statist i bl.a. Druk og Klovn Forever og har b.la. interviewet Luigi Cozzi, Thomas Robsahm og Christopher Lambert. Indehaver af Danmarks bedste filmsamling med et hav af minder og autografer.
© Copyright - arkaden.dk