Ad Banner

Film og serier

Ny episode af Betacritic Podcast- Hit Man, Dream Scenario

Af Kasper Pedersen
7 juni, 2024

Rikke og Jacob er tilbage med deres længste (og bedste?) afsnit til dato!

Er du Nicolas Cage-fan (og hvem er ikke det?) så er dette afsnittet for dig. Betacritic præsenterer nemlig deres top 10 over Nicolas Cage-film, og de gør det sammen med Cage-entusiasten, Katrine Blauenfeldt. Det er en episode, du kan glæde dig til at høre.

Denne uge anmelder vi følgende titler:

Hit Man. Richard Linklaters biografaktuelle thrillerkomedie, Hit Man, med Glen Powell (Scream Queens) og Adria Arjona (Andor) i hovedrollerne.

Dream Scenario. Det VOD-aktuelle komediedrama, Dream Scenario, er skrevet og instrueret af norske Kristoffer Borgli (Syk Pike), og det er hans første internationale spillefilm. Filmen er produceret af Ari Aster (Midsommar og Hereditary) og har Nicolas Cage i hovedrollen.

Lyt med der hvor du hører din podcast på Spotify eller se den på YouTube.

Tusinde tak for din støtte, og tak fordi du lytter med.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk