Ad Banner

Nyheder

Nye spil på Game Pass – Februar 2024 edition

Foto: Xbox.com

Af Lau Mellemgaard Eskildsen
7 februar, 2024

Februar byder på flere titler til spilkataloget på Game Pass

Spil kommer og spil går, sådan er det på Game Pass. Xbox har netop annonceret, hvilke titler der bliver tilgængelige på Game Pass i løbet af februar, men også hvilke titler vi skal sige farvel til. Og det kommer til at dreje sig om følgende titler:

Anuchard

Allerede nu er Anuchard tilgængeligt på tjenesten. Kongeriget Anuchard er faldet, og generationer efter sammenbruddet har de overlevende efterkommere valgt dig til at blive Klokkensvingeren (en fordansket oversættelse) af den magiske Audros-klokke. Tag af sted på eventyr, kæmp mod monstre, løs gåder, og genskab Anuchards tidligere storhed.

Train Sim World 4

I dag d. 7. februar bliver Train Sim World 4 også tilgængeligt, og det er så det nyeste skud på stammen i serien af tog-simulatorer. Her får du chancen for at prøve kræfter med at være togfører, hvor du skal køre forskellige slags tog gennem flotte og realistiske omgivelser. Spillet har fået et grafisk løft, så det hele føles endnu mere ægte, og der er kommet en masse nye features, der gør oplevelsen endnu federe. Desværre er Siemens Vectron ikke en del af standardudgaven af spillet, hvilket jeg har ladet mig fortælle er lidt øv, men for amatør-konduktøren skulle der være rigeligt af tog, man kan køre.

Madden NFL 24

I morgen, torsdag d. 8. februar kan du spille Madden NFL 24, som er den årlige udgivelse af EA Sports amerikanske fodbold-spil. I år får du de nyeste hold og spillere, bedre grafik og gameplay, der virkelig får det til at føles som ægte amerikansk fodbold. Det perfekte Game Pass-spil du kan spille i en uge, og så komme videre i livet. Så det tid til at huddle up.

Resident Evil 3

Resident Evil 3 er en opdateret version af det klassiske horror-spil. Her følger du Jill Valentine, som prøver at slippe væk fra en by fyldt med zombier. Spillet har fået en kæmpe grafisk overhaling og er blevet mere strømlinet, så det er endnu mere skræmmende og spændende at spille. Jeg havde en ret fed oplevelse med spillet, og du kan spille det fra d. 13. februar.

Bloodstained: Ritual of the Night  

Bloodstained: Ritual of the Night minder en del om de gamle Castlevania-spil og byder på masser af eventyr, kampe og opgraderinger. Det er et actionfyldt spil med masser af uhygge. Du spiller som Miriam, der skal kæmpe sig vej gennem et gammelt slot for at finde en kur mod en forbandelse. Og dig og Miriam kan starte jeres eventyr sammen d. 14. februar.

A Little To The Left

Den 15. februar kan du spille A Little To The Left, som er et hyggeligt lille puzzle-spil, hvor du skal arrangere ting i hjemmet, så de passer perfekt. Der er masser af forskellige niveauer med forskellige ting, der skal sættes på plads. Det er super afslappende at spille og helt perfekt, hvis du trænger til en lille pause fra hverdagens trummerum – medmindre du selvfølgelig er indretningsarkitekt.

PlateUp!  

Hvis du går og drømmer om at drive din egen restaurant, så er PlateUp! spillet for dig. Du skal designe stedet, sammensætte menuen, ansætte personale og sørge for, at kunderne går glade derfra. Det er en sjov blanding af strategi og time-management, og du kan slippe din indre restauratør løs d. 15. februar.

Return to Grace 

Den 20. februar kan du tage med en modig rum-arkæolog på eventyr, der netop har fundet det antikke hvilested for en for længst forsvunden AI-gud ved navn Grace. Mens du udforsker en visuelt betagende retro sci-fi-verden fra 60’erne og det store mysterium om, hvorfor Grace blev slukket for så mange år siden, møder du diverse fragmenterede AI-personligheder.

Spil der forlader Game Pass

Den 15. februar må vi dog sige farvel til to titler, nemlig Galactic Civilizations III til PC og Opus: Echo of Starsong der både er til konsol og PC

Lau Mellemgaard Eskildsen – Skribent & Anmelder


Lau er uddannet skolelærer med speciale i kulturfag, og er skribent på et af Danmarks største gaming-communities, Det Danske Gaming Forum. Fallout 3 ændrede hans liv, og lige siden har han haft en forkærlighed for action-RPG spil. Dystopiske narrativer har desuden hans store interesse, og han nyder at nørde rundt i gaming-verdenens eksistentialistiske fortællinger

© Copyright - arkaden.dk