Nyheder

Nyt gratis indhold til Cities: Skylines II

Af Anders Friis
30 oktober, 2023

De kommende otte Region Packs er gratis, de skal dog hentes via Paradox Mods.

Colossal Order har nok ikke helt fået den modtagelse af Cities: Skylines II de havde håbet på. En stor andel af anmelderne, inklusive Arkadens, har givet spillet en noget lunken modtagelse, og brugeranmeldelserne på Steam er i skrivende stund på 55 % positive.

Colossal Order har dog lovet at arbejde videre på at patche spillet, og d. 26. oktober kom den første opdatering, der har gjort spillet lidt mere stabilt. Der er dog fortsat lang vej endnu.

Udvikleren har dog også netop offentliggjort, at der er otte nye Region Packs på vej. Vel at bemærke gratis Region Packs, der er udviklet i samarbejde med en række moddere.

Det drejer sig om region packs til følgende områder: Japan, UK, East-coast USA, West-coast USA, China, France, East Europe og Germany.

Som nævnt bliver de mere end 2.500 bygninger og genstande gratis, men de skal hentes via Paradox Mods.

Lige præcis Paradox Mods er et af de punkter der har fået meget kritik i brugeranmeldelserne på Steam, for samtidig med den nye modplatform, så har Paradox valgt at Steam Værkstedet ikke skal være tilgængeligt til Cities: Skylines II.

I bedste Paradox stil, så er der ikke en præcis udgivelsesdato endnu, men som sædvanligt oplyses udgivelsen til: Coming Soon.

Region Packs. Video: Cities: Skylines, Youtube.

Anders Friis – Skribent & Anmelder


Halvgammel og halvsur gamer med en stor svaghed for PC-, strategi- og RPG-spil. Er af den klare overbevisning der ikke er lavet god musik, film eller serier siden 2004, og der generelt er et overdrevent forbrug af farver og larm i alt for mange af nutidens spil

© Copyright - arkaden.dk