Ad Banner

Nyheder

Nyt Metal Gear Solid spil får en snigende udgivelsesdato

Foto: Konami

Af Kasper Pedersen
12 juni, 2024

Får vi snart mere at se omkring "Snake" og hans eventyr?

Konami’s Metal Gear Solid er efterhånden den mest populære spilserie i deres kartotek, også selvom den drivende kræft bag, Hideo Kojima, for længst har forladt selskabet. Ikke desto mindre, har Konami reklameret for en remake af serien, der starter med Metal Gear Solid 3: Snake Eater der i remake-format, kommer til at hedder Delta.

Selvom vi ikke har kendt en decideret udgivelses dato til spillet, selv efter den noget overraskende fremvisninger under Xbox Showcase, så lader det til at virksomheden Gamestop, er kommet til at afsløre en potentiel udgivelsesdato. Det meddeler “Videogamschronicle” i hvert fald.

Opslag på X, der efterfølgende er blevet fjernet fra Gamestop. Kilde: Videogameschronicle

Som det ses på opslaget fra Gamestop på medie “X”, vil spillet udkommer til november i år. Det ligger i et allerede tætpakket efterår/vinter, hvor titler såsom Avowed fra Obsidian også skulle udkomme, hvis potentielle rygter og leaks er noget at gå efter. Dette opslag er dog efterfølgende blevet fjernet, så dets troværdig kan stilles i anderledes lys, med det følge at det er sandt.

Under seneste Xbox showcase, så vi små bidder fra spillet, der viste en lidt anderledes tilgang til serien, da det skulle være udviklet af Konami selv uden den oprindelige skabe, Hideo Kojima. Hvad tænker du om dette rygte. Glæder du dig til en potentiel remake af det super populære spion-drama? Deltag i vores Discord kanal, og giv din holdning til kende.

Kasper Pedersen – Skribent & Anmelder


Kasper har en kandidatgrad i Corporate Communication, hvor han specialiserede sig inden for tekstforfatning og hjemmesidedesign. Har tidligere været anmelder og skribent hos Pixel.tv i to år. Har en stor kærlighed for alt japansk underholdningskultur, såsom anime og JRPG. Nyder også et godt Survival Horror-spil, der bygger på atmosfæriske gys fremfor tarvelige jump scares.

© Copyright - arkaden.dk