Ad Banner

Film og serier

Order to go for ny Tomb Raider-serie

Foto: Getty Images

Af Jesper Poulsen
15 maj, 2024

Fra skuespiller til manuskriptforfatter. Phoebe Waller-Bridge tager springet og skal fremmane serieindhold for Amazon

Du kender hende fra Fleabag, 007: No Time To Die og Indiana Jones and the Dial of Destiny. Til hendes kommende projekt er hun ikke i kameraets skudlinje, for Phoebe Waller-Bridges’ næste filmiske job bliver at forfatte manuskriptet til den kommende Tomb Raider-serie for Amazon.

I spillefilmsudgiverne har Angelina Jolie og Alicia Vikander indtaget hovedrollen. Navnet på den kommende Lara Croft er ikke på plads, men det bliver Amazon og Waller-Bridges’ opgave at udpege arvtageren.

Det er mediet The Wrap, der bringer nyheden om, at Prime Video har lagt penge på bordet for at få rettighederne til at vise produktet, når det engang er helt færdigt. Hvornår det forventes at være tilfældet er endnu uklart, men vi følger sagen her på Arkaden.

Om skribenten:

Jesper Poulsen – Skribent & Anmelder

Filmanmelder siden 2003. Først på OnFilm, siden CinemaOnline. Pressekortindehaver siden 2004. Jesper har skrevet over 1000 filmanmeldelser og har desuden beskæftiget sig med artikler fra diverse filmsets og -produktioner samt adskillige års dækning af filmpriser som The Oscars, Robert-Prisen og Isbjørnen. Desuden har Jesper skrevet filmbranchens væsentligste nekrologer, dækket pressemøder og lavet skuespillerinterviews med navne som Mads Mikkelsen og Ulrich Thomsen.
© Copyright - arkaden.dk